Venskaber

Jeg er glad og taknemmelig over de dejlige venner jeg har i mit liv.

Det er ikke altid jeg får set dem så meget, som jeg gerne ville, men jeg nyder alle de timer vi har sammen. Min vennekreds består af mange forskellige typer mennesker.

Dog har de en ting til fælles – jeg er vild med dem hver og en.

Du får lov at se lidt billeder af nogle af de mennesker jeg holder af. Jeg vil nødigt trække dig gennem et helt fotoalbum 🙂

Mine venner er årsagen til at jeg griner lidt mere, græder lidt mindre og smiler en hel del mere.

Der er mange dage man kan fejre – Dette er en af dem, jeg har valgt at fejre hos Dit Fokus – jeg håber du har lyst til at være med.

Lidt Fakta:

Den internationale venskabsdags er en dag, der er afsat til at fejre venskab rundt om i verden. Arrangementet er blevet observeret for længe siden i sydamerikanske lande især i Paraguay, hvor den første verdenskampsdag blev fejret i 1958.

Den officielle dato for at fejre World Friendship Day er juli 30th, men i nogle andre dele af verden er dagen normalt set den første søndag i august.

Da mange er ved at afslutte deres ferie i starten af august, har jeg valgt at sætte FOKUSvenskaber i en hel uge – fra den 14 august til den 21 august i shoppen – ja jeg er vist lidt af en mønsterbryder !

Gudskelov har vi mulighed for at sætte pris på hinanden hele året.

Hvad beskriver et godt venskab egentlig.

Venskab er et frivilligt, gensidigt og varigt forhold mellem to personer. Det adskiller sig fra bekendtskab og kammeratskab ved en større følelsesmæssig åbenhed, nærhed og forpligtethed.

Venskab er kendetegnet ved loyalitet, fortrolighed, positive følelser overfor hinanden, respekt og en vis grad af overbærenhed.

Jeg elsker det sidste – vi er jo kun mennesker, så lidt overbærenhed er altid dejligt.

Venskaber kan godt være i “dvale”, det betyder jo ikke at de ophører, som min dejlige veninde så klogt har sagt ( hende med parykken på – Tænk at hun kan sige noget så klogt 🙂 ). Når det er i dvale, så ved man stadig, at hinanden er der, og at det bliver fedt at ses igen – også selvom der er gået lang tid. Kender du det?

En god ven kender alle dine historier. Bedste venner har været med til at skrive dem.

Når alt det er sagt, er der gudskelov ikke en facit på hvad et godt venskab er. Det er jo kun dig, der ved hvem du nyder at være sammen med, og hvem der gør dig glad.

Jeg håber du har de dejligste venner, og at du vil få flere gennem livet. Lad os passe godt på hinanden.

Jeg vil godt være med til at fejre venskaber ,og jeg har derfor 2 tilbud kørende i shoppen, hvis det har din interesse.

Tilbud 1: Betaler du for en face skrub + en face toner og får en eye serum med UB – så kan du vælge at give et af produkterne til en veninde. (prisen er sat ned med 249 kr – svarer til pris på eye serum)

https://ditfokus.com/vare/toner-skrub-eye-serum/

Tilbud 2: Betaler du for 2 mascara og får en Mirakel Lip Balm UB – så kan du vælge at forkæle en veninde med et af produkterne. (Prisen er sat ned med 129 kr – svarer til prisen på Lip Balm)

https://ditfokus.com/vare/mascara-volume-mascara-length-lip-balm-spf15/

Hvis du ikke vil overraske din veninde med en gave, og måske et lille kort – så husk en gang imellem, at sige til hende, hvor meget du sætter pris på jeres venskab. Ja det gør du sikkert allerede 🙂

Til sidst vil jeg bare ønske dig dejlige venskaber. Pas godt på dem du holder af, og nyd livet.

Tak fordi du læste med.

Smil Lise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gavekort
Gaveæsker
Populært til hende
Populært til ham
Vores gavetips
Firmagaver

MITFOKUS