Handelsbetingelser - gældende fra 1.feb 2023

Disse handelsbetingelser finder anvendelse, når du handler i vores webshop www.ditfokus.com

Generelle oplysninger

Dit Fokus
Lise@ditfokus.com
Tlf. 28 71 28 17
Thøger Larsens Alle 12, 2750 Ballerup
CVR: 37608327

1. Bestilling og Betaling

Alle vores viste priser på hjemmesiden er inkl. dansk moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

Prisen på bestillingstidspunktet, er den gældende pris for købet.
www.ditfokus.com tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt udsolgte varer og leveringssvigt fra vores leverandører.

1.1 Bestilling

Når du har afgivet en bestilling, vil du modtage en online bekræftelse.
Skulle du ikke modtage denne bekræftelse indenfor 1 time, bør du kontakte os.
Du vil desuden modtage en ny mail, samme dag som din ordre er afsendt.
Når du handler med www.ditfokus.com indgås aftaler på dansk.

Hvis du ønsker at modtage en ny kopi af din ordrebekræftelse bedes du venligst sende os en mail på www.ditfokus.com

1.2 Betaling

Vi tilbyder flere mulige betalingsmetoder.
Den mest sikre, og den betalingsform vi anbefaler alle kunder, er at betale med et betalingskort.

Vi accepterer følgende betalingsmetoder:

 • Visa/Dankort
 • Visa
 • Visa Electron
 • MasterCard
 • MasterCard Debit Maestro
 • Mobile Pay
 • Anyday

Vi accepterer betaling med Anyday.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.
Når du vælger at betale med Anyday, trækkes første betaling når varen afsendes. Derefter vil du betale din månedlige ydelse på sidste hverdag fra den kommende måned, og tre måneder frem.
Der bliver ikke pålagt gebyrer og renter til dit køb, såfremt du betaler til tiden. Hvis du returnerer dit køb, vil aftalen med Anyday ophøre automatisk.

1.3 Betaling med kort

Ved betaling med elektronisk betalingskort trækkes beløbet først, når varerne er afsendt.
Der betales via en sikker og krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Dette betyder at dine kontoplysninger ikke kan læses af udenforstående.

Når du handler med et betalingskort, forbeholder vi os retten til at kontrollere, om de personlige oplysninger der er opgivet, er sande.
Vi kan til enhver tid nedskrive det betalte beløb – hvis f.eks. et produkt er udsolgt, eller ikke ønskes alligevel. Men af sikkerhedsmæssige årsager kan vi ALDRIG forhøje det godkendte beløb.

2. Levering

Vi tilbyder følgende leveringsformer:

 • GLS – Levering til pakkeshop
 • GLS – Privatadresse
 • GLS – Virksomhedsadresse

2.1 Leveringstid

Vi har alle viste varer på lager, medmindre andet står nævnt på produktsiden. Vi afsender din ordre inden for 1-3 hverdage.  Der er typisk dag til dag levering når pakken er afgivet til leverandøren. Pakken sendes PORTOFRIT (v. køb for over 499,-) som MY PACK COLLECT med GLS. Det betyder, at pakken sendes til dig i dit nærområde og, at du selv har mulighed for at afhente pakken når det passer dig. Du får en SMS så snart pakken er klar til afhentning.

Vi sender altid bestillinger i indkommende rækkefølge. Ved udsalg, fødselsdag eller lignende kan der derfor forekomme længere leveringstid.

Rettidig levering forudsætter dog at GLS overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS vil dette tilsvarende forsinke leverancen.  www.ditfokus.com kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender www.ditfokus.com naturligvis en ny leverance uden beregning.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse områder i nogle tilfælde kan vare 2-5 arbejdsdage.

2.2 Track and trace

Når vi sender din pakke har du mulighed for at følge med i forsendelsen. Så snart pakken forlader os vil den blive scannet ind til GLS system. Du modtager i samme øjeblik et track and trace nummer på din pakke (pakkens identifikationsnummer), således at du kan følge med i forsendelsen. Så snart du modtager et track and trace nummer, kan du følge pakken på følgende måder.

 • Følg forsendelsen med GLS track and trace system her

2.3 Forsendelsesomkostninger

Du har mulighed for at, at få sendt varer fragtfrit ved køb for over 499 kr.

Vores fragtpris fastsættes udfra bestillingens vægt. Det er muligt at vælge imellem at få pakken sendt “uden omdeling”, dvs. den sendes til din bopæls nærmeste posthus. Alternativt “med omdeling”, dvs. pakken leveres til den adresse du har anvist i din bestilling såfremt du er på adressen når posten kommer forbi.  Der vil altid blive fremsendt et ”Track-and-Trace” nummer, så det er muligt at følge bestillingen fra vores lager til det aftalte leveringssted.

 • Uden omdeling – efter vægt (afhentning på nærmeste posthus)
 • Med omdeling – efter vægt (levering på den anviste adresse)

3. Returnering og Fortrydelsesret

Returvarer sendes til:

Dit Fokus – Lise Dræby Madsen
Thøger Larsens Alle 12,
2750 Ballerup

Ingen pakker sendt pr. efterkrav modtages.

Når du handler på www.ditfokus.com har du 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den næstfølgende hverdag.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du sende en mail og give os besked herom  senest 14 dage efter modtagelsen af varen.

Du må efter modtagelsen udelukkende håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Med andre ord – Varen kan prøves på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som “brugt”, hvilket betyder at du ved fortrydelse af købet kun kan få en lille del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Vi anser brugte varer som værende uden handelsværdi.

Når der er tale om en ren returvare/ombytningsvare, vil udgiften til returneringen tilfalde dig – vi betaler til gengæld for at den ny ombyttede vare sendes til dig igen.

Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt ind.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

4. Reklamationsret

Varen sendes til:

Dit Fokus – Lise Dræby Madsen
Thøger Larsens Alle 12,
2750 Ballerup

Der ydes naturligvis 24 måneders reklamationsret i henhold til gældende købelov. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Skade på vare /varer som følge af fejlhåndtering fra kundens side er ikke dækket af reklamationsretten. Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Dit Fokus i rimelig tid efter varens modtagelse.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Vi har brug for følgende information, når varer returneres. Du bedes informere os om problemstillingen, så detaljeret som muligt.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal returneres i forsvarlig emballage.

Kontakt os:

​​​​​​​Ønsker du at reklamere over et produkt, skal du kontakte os på mail eller tlf:

lise@ditfokus.com
+45 28 71 28 17

5. Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på ditfokus.com, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • E-mail adresse
 • Leveringsønsker
 • Betalingsmåde
 • oplysning om den IP-adresse, hvorfra købet er foretaget
 • Oplysning om hvad du har købt og evt. returneret
 • Eventuelle oplysninger om forspørgsler og reklamationer
 

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores Persondatapolitik for Dit Fokus. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

6. Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Dit Fokus Webshop tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.    

Gavekort
Gaveæsker
Populært til hende
Populært til ham
Vores gavetips
Firmagaver

MITFOKUS