OM DIT FOKUS

Dit Fokus fejrer livet

Med rynker, folder, skøre dansemoves, latter og hverdagslykke

Varmt velkommen til Dit Fokus. Et forkælelsesunivers skabt til dig!

Hos os er det mere end okay at være dig – med alle dine unikke quirks, mageløse vaner og personlig charme. Vi elsker, når du fylder og er lidt for meget – det er kun skønt! Det er nemlig så vigtigt, at du er tro mod dig selv. Der er ingen grund til at holde på formerne. Så bliver livet for kedeligt. Er du enig?

Klar på mere hverdagsmagi?

Livets små glæder kan let overses, men det er ofte dem, der gør tilværelsen magisk. Hos Dit Fokus spreder vi glimmer og glæde i din hverdag med vores skønne forkælelsessortiment. Så træk vejret dybt og nyd roen fra en velplejet hud, duften af en nyåbnet creme eller glæden ved at pakke en smuk gave op – også selvom den er fra dig til dig. Det synes vi, at du fortjener. Hver eneste dag!

Ægte mig, ægte dig

Lige som hverdagen kan være magisk, kan tilfældigheder være det samme. Og netop tilfældighederne har været med til at forme min karriere. Idéer, mennesker og ting er pludselig dukket op – og i parløb med en meget stærk mavefornemmelse, som jeg altid lytter på – er jeg i dag den stolte ejer af DitFokus. Et forkælelsesunivers fuld af alt dét, jeg selv værdsætter i mit liv, og som jeg så utroligt gerne vil give videre til dig.Jeg har altid prioriteret at være i øjenhøjde med mine kunder – også tidligere i min karriere; Først som sælger og dernæst som massør. Det er nemlig vigtigt for mig at knytte bånd med andre mennesker, og jeg gør en dyd ud af at skabe varme, nære relationer. Dét gælder også her i min lille lomme af det store web. Jeg gør jeg mig umagen for, at du kan mærke ægtheden, autenciteten og forbindelsen, når du handler hos Dit Fokus.

 
 
Som kørende sælger plejede mine skønne kunder at vente på mig på parkeringspladsen; I dag er mit mål, at du glæder dig til at pakkeposten kommer med din forkælelsepakke fra Dit Fokus. Jeg danser en lille glædesdans, hver gang jeg pakker en ordre og sender den afsted – og jeg håber, at du og så danser lidt af begejstring, når du modtager dine lækkerier. For her i mit univers er det kærligheden og omtanken for detaljen, der skinner igennem. Det skal være en personlig oplevelse at være i fokus – ellers lever vi ikke op til vores fine navn. Vi er taknemmelige for DIG – og for hver eneste kunde, der vælger netop at handle her hos os. Derfor vil du også opdage, at der er vedlagt en lille, personlig gave sammen med din ordre. Den nyder jeg sådan at udvælge til lige netop dig! TAK, fordi du har fundet vej forbi Dit Fokus. Jeg glæder mig sådan til at forkæle dig og sætte dig i fokus. Du er skøn, fordi du er dig! Lise.

Du er i fokus

Det her er dit øjeblik. -Ikke mere snak. Nu er det tid til at nyde! Så tag et dybt åndedrag, slap af, og omfavn hver eneste del af dig selv. Tak, fordi du har fundet vej til Dit Fokus. Klik dig rundt, bliv inspireret, og lad dig overraske. Vi håber, at du får et smil på læben og mærker vores passion for dét, vi gør

Følg med hos Dit Fokus

Følg med hos Dit Fokus. Lad os holde kontakten og sammen sprede glæde. Livet er for kort til ikke at danse, grine, og nyde hvert et øjeblik, og hos Dit Fokus nyder vi at sprede god stemning og positivitet i dit feed. Følg med og lad dig inspirere på vores sociale kanaler.

Gavekort
Gaveæsker
Populært til hende
Populært til ham
Vores gavetips
Firmagaver

MITFOKUS