Jeg hedder Lise Dræby Madsen.

Min Virksomhed, hedder Dit Fokus  https://ditfokus.com/

Jeg skaber og udvikler hele tiden mit univers for selvforkælelse og velvære. Jeg har hjertet med i alt, hvad jeg gør og nyder at skabe gode oplevelser, have udsøgte produkter og give den bedste service til mine kunder.

Jeg har skabt dette univers/community, fordi jeg synes du er den vigtigste. Derfor har jeg samlet de produkter i shoppen, som jeg ville anbefale til mine bedste veninder og venner.

Alle produkter er nøje udvalgt og jeg stiller høje krav til kvalitet.

Måske tænker du, hvordan jeg fik ideen til at blive selvstændig?

Fra at være sælger af hjertet, var jeg blevet mere “opdrager”. Det handlede om at måden “salgsverdenen” havde udviklet sig på, betød at jeg ikke kunne se mig selv som en del af denne verden længere.

Jeg ville være glad og givende. Så jeg lyttede til mig selv, og sprang ud i det.

Vi har, hvad jeg ved, et liv og vi har selv ansvaret for hvordan vi vil bruge det.

Så helt ærligt handlede det for mig ikke om mod, men om TRO. Hvis man vil noget nok og tror på processen og rejsen, så lykkes det.

Jeg er vild med mennesker, forskelligheder, at glæde og hjælpe andre. Derfor bliver jeg ved med at møde nye mennesker, lader mig inspirere og øver mig i at være den bedste udgave af mig selv.

Min mission er at gøre Dit Fokus til en skøn online shop, hvor du kan regne med god service, kvalitet og hjælp til hvad jeg kan hjælpe dig med.

Endvidere skal der være fællesskab, messer, arrangementer, konkurrencer, anderledes dage vi fejrer, nyhedsmail og spændende blogindlæg fra helt almindelige mennesker, som har noget på hjerte. Du kommer til at høre om alt fra folk der arbejder med mennesker, en sexolog, forfattere, vinterbadere og til hvordan du passer din hud.

Har du selv en historie der bare må ud, så skriv eller ring endelig til mig.

Jeg glæder mig til at forkæle dig og håber du vil bakke op om mit lille univers.

Husk at tilmelde dig nyhedsmail https://ditfokus.com/, så du ikke glipper nyheder, arrangementer etc.

Du kan også følge med på FB https://www.facebook.com/ditfokuscom & Instagram https://www.instagram.com/

PS: Vil du lige have det praktiske med?

Jeg satte min drøm i søen i 2016, i en alder af 47 år og blev iværksætter med fokus på dig.

Jeg er født i oktober 1969 i Hareskovby. I dag bor jeg i Ballerup med min skønne mand. Vi har tre store dejlige drenge. Lauritz på 20 år, Lauritz på 22 år, Emil på 26 år. Den yngste er min og de to andre er skøn bonus.

Uddannelse: Gymnasiet, HH, detailhandelsakademiet, salg, forsikring, sportsmassør og japansk lifting. Ja vejen har været givende, sjov og jeg synes det er vigtigt at være glad i det man arbejder med.

Intet er umuligt i min verden, det handler om “just do it”. Akkuret ligesom, da jeg besluttede mig for at blive selvstændig. Jeg tænker hvad er det værste der kan ske – jeg må sælge huset, leve af havregryn, løbe en tur med hunden og finde et arbejde.

Jo det var en tur ud af komfortzonen, men på det tidspunkt vidste jeg, at jeg ville blive mere rundtosset af at slå en kolbøtte, end at sige mit faste job op. I dag er jeg 52 år og måske er det stadig svært at slå kolbøtter, fordi jeg ikke har øvet mig 🙂 – men jeg nyder at jeg tog springet og blev selvstændig.

Tak fordi du læste med.

Jeg glæder mig til at sætte dig i Fokus

Lise

En reaktion

  1. Dejlig livgivende beskrivelse. Held og lykke videre. Med alle de bedste ønsker – Lone Jørgsholm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gavekort
Gaveæsker
Populært til hende
Populært til ham
Vores gavetips
Firmagaver

MITFOKUS