Andet

Vis varer udfra pris

Sorter efter pris - slider
Sorter efter pris - inputs
kr.
kr.
Tilbud
Underkategorier
Brands
Brands
Vis flere

Shop vores favorit brands

skøn skincare logo
bagsværd-lakrids
bada
re-essence logo
IB Laursen
lakrids-by-bulow

Viser alle 2 resultater

Sorter efter:

Hos Dit Fokus åbner vi dørene til en verden af selvforkælelse og velvære. Vores sortiment spænder bredt, og vi tilbyder et nøje udvalgt sortiment af hudpleje, makeup, delikatesser og boligtilbehør.

Find vores store udvalg af både ansigtspleje, kropspleje og solpleje her. Vi har hudpleje produkter til alle hudtyper og når du handler hos os skal du ikke bekymre dig om kvalitet. Alle vores produkter er naturligt fremstillet og sikrer dig en sund hudplejerutine.

Læs mere

Vi har produkterne til din skønhedsrutine, om det drejer sig om et festligt eller mere naturligt look. Derudover finder du hos Dit Fokus et bredt udvalg af naturlige og økologiske makeup produkter. Vi går op i en sundhed og tror på, at den sunde vej, er vejen til et smukkere dig.

Sætter du pris på et lækkert stykke chokolade til en velsmagende, dampende varm kop kaffe? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Dit Fokus har vi gjort os umage for at finde de mest delikate leverandører af lækkerier, lige til at sætte tænderne i.

Udforsk vores omfattende sortiment af luksuriøse produkter til dit hjem. Hos Dit Fokus tilbyder vi et udvalg af duftlys, håndsæber, spaprodukter, tæpper og plaider med fokus på kvalitet og velvære. Vores hjemmekategori bringer en sanselig og berigende oplevelse til dit personlige rum.