Alle Kvinder fortjener at føle sig godt tilpas!

Vi kender det alle….

Men husker vi at tale om det? Dele erfaringer? Give veninderne det gode råd videre, så de også kan få glæde af dette skønne produkt?

Jeg ved ikke om du gør det, men jeg er først for et par måneder siden begyndt at have fokus på det. Jeg har delt med tætte veninder, taget produktet i min shop og nu vil jeg dele det med jer alle.

Fordi du er den vigtigste & fortjerner det bedste!

Jeg har haft skrevet og talt med Sabrina og Rikke, for at du kan få hele historien og fakta om Topida.

 

Hvornår blev intimsprayen udviklet?

Topida blev udviklet i 2012 som et af de første produkter fra Salcura. Siden er den relanceret i 2019 og moderniseret i emballage og formel for at overholde alle krav.

Hvem står bag udviklingen?

Dr. Martin Schiele . Hans biomedicinske forskning fokuserede i høj grad på undersøgelser for at identificere hvilke naturlige og bioaktive stoffer, der har en positiv indvirkning på folks sundhed.

 

Det var i dermatologien, hvor Dr. Schiele erkendte, at mange, der lider af almindelige hudproblemer – især tørre atopiske hudproblemer – ikke var i stand til at behandle deres tilstand effektivt.

Efter nærmere undersøgelser opdagede han en gentagende tildens til at mennesker gik til deres læge for at modtage medicinsk behandling, i form af kortison og steoridcreme, men uden held for lindring af symptomer.

Her blev Salcura mærket født og Dr. Schiele skabte en serie kolloide sprayprodukter, der indeholdt essentielle mineraler, olier og vitaminer blandet som en flydende opløsninger, for at tilbyde et alternativ til diverse cremer og salver.

Ikke alene var disse produkter mere praktiske at bruge, men deres evne til at blive absorberet af huden betød, at brugerne oplevede hurtig og længerevarende lindring af symptomerne.

I dag er de kolloide opløsninger/sprays unikke opløsninger af kroppens egne væsker. Det er det prisvindende 2 trins system som Salcura især er anerkendt for.

Formålet dengang var at skabe løsninger som et alternativ til produkter, som ofte var meget syntetiske, med bivirkninger, der gav ringe eller ingen langsigtede fordele for huden.

Det fokus er i konstant udvikling hos Salcura.

Hvilke problematikker kan den afhjælpe?

Topida er et intimplejeprodukt udviklet specielt til kvinder og skræddersyet til den følsomme hud i intimområdet. Topida er skabt med mælkesyre, som bidrager til at opretholde en sund pH-balance og mikroflora i intimområdet og lindrer symptomer på ubehag.

Mælkesyren hjælper mikrofloraen i underlivet, som bl.a. hæmmer svampevækst. Kølende og beroligende ingredienser kan lindre symptomer på ubehag og skabe en frisk og øget følelse af velvære.

Topida er testet i et laboratorium for at validere produktets effektivitet. Resultaterne viser, at Topida dræber 99% af de 3 hovedbakterier, der er forbundet med svamp og andre vaginale infektioner inden for 10 minutter.

Helt generelt kan den især afhjælpe problematikker som, gener, kløe eller svie, efter samleje, ved ændret lugt, tørhed, under menstruation, efter hårfjerning/barbering og ved overgangsalder.

Topida er et naturligt og fantastisk produkt, her i en tid hvor vi generelt medicineres med meget antibiotika/pencilin mod infektioner i kroppen. Det vil påvirke vores mikrobiomen og ph-værdi og derfor også det miljø vi har i underlivet.

Whauu jeg er selv blevet kæmpe fan og har altid en Topida på badeværelset og en med på ferie.

 

Er det bedst at bruge den om morgenen eller aftenen?

Der er ikke noget tidspunkt den er bedst at anvende, det er faktisk efter behov og den årsag eller udfordring man vil anvende sprayen til. Vores anbefalinger er at bruge den til hverdagsbrug eller ved symptomer.

 

Hvilken aldersgruppe kan bruge den?

ALLE! Og hvis bare alle kvinder kendte til hvad Topida kan gøre..

Hvad indeholder intimsprayen?

Topida består af 97 % naturligt indhold og er dermatologisk testet for at være sikker i brug på tør og følsom hud i intimområdet. Samtidig består sprayen af 12 forskellige naturlige planteingredienser med hver deres egenskaber.

 

 

 

 

Udtalelse fra en kunde:

Laila:

”Jeg fik for år tilbage konstateret en autoimmun sygdom der hedder Lichen sclerosus, som er en sygdom i vulva.

Sygdommen ødelægger slimhindens elastiske bindevæv og erstatter det med uelastisk arvæv. Slimhinden kan blive fortykket og hvid, men den kan også blive atrofisk, tynd og nærmest gennemsigtig.

Eneste lindring er stærke binyrebarkhormoncremer. Jeg fik en prøve på Topida af Sabrina, da hun var på besøg i min klinik, Og fortalte hende om min sygdom, som gør jeg næsten ikke kan tåle noget som helst “der nede”, for så går min sygdom i udbrud, men topidas blanding af beroligende olier, lindrer og beroliger faktisk min sygdom.

Er mega begejstret for ikke at skulle bruge skrap binyrebarkhormon, direkte på mine slimhinder hver dag ❤ Og et lille tip, hvis du har tykke lår som jeg, og får hudløse inderlår, på varme sommerdage, så heler topida, det vildt hurtigt. Er kæmpe fan af Topida. ❤

 

Henriette:

”Jeg har været på jagt i lang tid efter en creme der kan hjælpe og lindre, når jeg har udbrud af lichen sclerosus..

Nu har jeg endelig fundet en der hjælper imod mine gener.. ved udbrud af lichen sclerosus får man voldsom kløe og svie, brændende fornemmelse og smerter..

Jeg har prøvet en masse forskellige fedt cremer, men aldrig en der har kunnet lindre i de perioder og her kan jeg altså virkelig anbefale topida. Den har en hurtigt kølende lindring og giver ro på kønsdele. Har brugt den to gange dagligt indtil der er kommet ro på udbruddet.”

Bonus info.

Topida er rigtig god at anvende efter hårfjerning i intimområdet. Især hvis man døjer med røde knopper og irritationer efter enten barbering eller voksning. Her kan Topida virkelig modvirke det ubehag der kan være! Jeg sprayer efter hårfjerning og gentager igen dagen efter. Virkelig en stor hjælp til mange der døjer med dette.

Hvad gør Topida Unikt?

Anvendelse:

Anvend efter behov, f.eks.:

Min egen personlige mening:

Jeg er vild med, at uanset hvilken alder man har, så kan vi have gavn af Topida. Nu er jeg 52 år og har spiral, tumler lidt rundt med overgangsalderen men vil gerne have det godt på alle måder, og VUPTI så dukker Topida op i min verden.

Jeg ville gerne have haft denne skønhed i min toilettaske for mange år siden, men glæder mig over at den er der nu. Så kære kvinder – vent ikke med at gøre (under) – livet lidt nemmere.

 

“I must say it`s amazing”!

 

Er det den tid på måneden, er det varmt eller vil jeg bare lige friskes op midt på dagen, Så er Topida min nye bedste veninde. Ja, det lyder næsten for godt til at være sandt. Men nu kender i mig måske efterhånden…. og jeg anbefaler kun det, jeg selv vil anbefale til dem jeg holder mest af.

Jeg håber du vil tage godt imod Topida i shoppen hos Dit Fokus. Prøv den, tal med de kvinder du kender, del ud af dine oplevelser, lad os sammen gøre det mere naturligt at tale om de produkter der kan gøre en forskel for os alle.

I skal som altid forkæles.
Så med dette blog indlæg og FOKUS på (under) -livet, giver Dit Fokus 15% på Topida fra søndag d 28 august 2022 – søndag d 4 september 2022 kl 23:59.

 

Her er direkte link til Topida i Dit Fokus shoppen, hvis du bare MUST HAVE….

https://ditfokus.com/vare/intim-hygiejne-spray-topida/

 

Jeg håber du, lige som rigtig mange kvinder, får glæde at Topida.

Løsningsorienteret hilsner

Lise – Dit Fokus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gavekort
Gaveæsker
Populært til hende
Populært til ham
Vores gavetips
Firmagaver

MITFOKUS