Heidi Møller, en kvinde med power, energi og positivt livssyn.

 

Jeg har haft fornøjelsen at kende Heidi i en hel del år. Hun er en af dem, man bare aldrig får nok af og hun er en stor inspiration for mig og mange andre.

Så læs videre og hør mere om Heidi.

Vil du fortælle os lidt om dig selv?

Jeg er 50 år gammel, selvstændig Performancecoach og har været det siden 2006 med firmaet Powerperformance.

Jeg har altid været bidt af sport og sundhed. Dyrket konkurrenceidræt og har en DM titel bag mig.

Jeg viste ikke rigtig hvad jeg ville ”når jeg blev stor”, men i midt 20erne besluttede jeg mig for, at det jeg skulle arbejde med var min passion, så jeg læste idræt på uni.

Jeg går op i at holde mig sund og rask, uden at være fanatisk, for jeg er absolut også en livsnyder.

Jeg elsker at have en aktiv  livsstil, være i naturen og så brænder mit hjerte for dyr, og hjælpe dem der er i nød.

Hvis det stod til mig boede jeg på en kæmpe gård, med en masse reddet dyr, jeg kunne passe og pleje – men det kan sgu ikke helt fungerer med mit arbejde.

Hvordan fik du idéen til at gå selvstændig?

Da jeg var på mit første personlige udviklingskursus. Den weekend fik jeg nogle værktøjer og indsigter som gjorde, at jeg tog den endelige beslutning om, at nu skulle det være.

Jeg havde gået lidt med det et stykke tid ift. at der ikke var nogen fremtid i det nuværende job, og den weekend blev beslutningen så taget.

 

Hvad er power performance?

Ja hvad er Powerperformance. Det er jo en stor del af mig, min personlighed, min livserfaring etc.

Jeg bruger tit udtrykket “BADASS” – og jeg vil egentligt gerne lærer andre hvorfor det er fedt at være BADASS, og selvfølgelig hvordan man bliver den bedste BADASS-udgave.

Det handler kort sagt om at toppræstere dér, hvor du har behov, lyst og rækker ud efter dine drømme.

POWER PERFORMANCE handler om at lede dig til et personligt lederskab, hvor du kan toppræstere dér, hvor du ønsker at FÅ MERE – MERE af dét, som fuldender dit liv – gør dig glad og tilfreds.

Du har skrevet en bog. Hvad handler den om?

Min bog Nutidens Amazoner handler rigtig meget om det at blive en BADDASS.

Bogen er til dig, der gerne vil finde balancen i dit liv og som gerne vil lære at brænde igennem – uden at brænde ud.

Bogen er fyldt med vigtig viden omkring kroppen, men udover det, guider den dig til, hvordan du kan ændre de ting i dit liv, der modarbejder din vej mod målet.

Den giver eminente metoder til at gennemføre forandringer, som faktisk er behagelige og ikke kræver store livsforandringer fra den ene dag til den anden.

Bogen tager udgangspunkt i den nyeste forskning. Du bliver klogere på, hvordan din hjerne virker og hvordan du kan skabe de forandringer du ønsker via ganske små justeringer, både på din sundhed og i forhold til dit mindset.

Dine 2 mest powerfulde værktøjer!

For mig er det at finde (og opretholde) energibalance nøglen til både at excellere på jobbet, som forældre og ikke mindst som lækker kæreste og ægtefælle.

Hvis du bare må eje denne skønne bog, så finder du den her:

https://powerperformance.dk/bogen-til-nutidens-amazoner/

 

Du startede som selvstændig i 2006, hvad gav dig modet?

Efter mit første personlige udviklingskursus havde jeg allerede støbt fundamentet ift. mit ønsker om at skulle noget andet.

Første skridt var at jeg tog en coaching uddannelse. På den uddannelse fik vi hele tiden af vide, at der var brug for os, og at det var let og nemt at starte op som selvstændig. Så det gjorde jeg så.

Hvorfor skifte spor fra fast stilling til selvstændig?

Min længsel handlede kort sagt om et liv med større personlig frihed. Personligt lederskab = et liv, hvor jeg selv kunne styre, hvornår jeg skulle arbejde, hvem jeg skulle arbejde sammen med, og ikke mindst hvilken forskel jeg ville gøre, for og med andre mennesker – mine klienter.

Jeg ville også gerne skabe mig et liv med en større økonomisk frihed, så jeg kunne gøre flere af de ting som jeg elsker, nemlig at rejse og få oplevelser.

Hvad får dig op om morgen?

Jeg elsker (det meste) af mit job. Især det her med at gøre en forskel for andre, inspirere osv.

Helt ærligt ville jeg røvkede mig, hvis jeg ikke havde noget at lave, eller hvis jeg arbejdede med noget som ikke tændte mig.

Desuden har jeg også en hund, som skal luftes, så hun er nok min allerstørste årsag til at stå op om morgenen hahaha. Nej spøg til side. Men det her med at inspirere, det kan jeg mærke er en stor drivkraft i mig.

Beskriv hvad god fokus er for dig?

Et godt fokus handler for mig om, at holde snuden i sporet på ens mål, på de ting der er vigtigst for en.

Vi bliver i det daglige tæppebombet med ting der kan ”snuppe” vores fokus og distrahere os – ikke mindst frarøve en masse tid, fra de ting der virkelig giver værdi. Dette er jo egentligt en stor del af det mit arbejde går ud på.

Hjælpe andre med at skabe passionerede mål, holde fokus i det daglige og blive bedre til at sige nej til de ting der ikke er relevante eller bringer en tættere på ens mål.

Det gælder jo uanset om målet er øget sundhed, højere performance på jobbet osv.

 

Synes du vi kvinder er gode til, at have fokus på os selv?

Ja og nej. Nu har jeg coachet både mænd og kvinder i knap 25 år og jeg må sige at mænd er noget bedre til det end kvinder.

Min erfaring er, at kvinder med mindre børn er virkelig dårlige til at prioritere sig selv. Det er altid familien der kommer først, før dem selv og ofte er der så hverken tid eller overskud til dem selv.

De kommer så til mig efter 10-15 år, når børnene er blevet større og kan klare sig selv, med at ønsker om at komme ”tilbage på sporet”.

Jeg siger ofte til dem, hvem er det man skal putte iltmasken på først i en flyver? En selv! For hvis du ikke passer på dig selv kan du heller ikke hjælpe andre.

Om det så er at dyrke motion, gå en tur i skoven, lave en lækker spa aften med masker, fodbad etc. Jeg syntes mange kvinder kan blive bedre til at have mere fokus på dem selv og deres behov.

Du er selv +50, har du nogle gode råd du vil dele med os?

Ja hold dig i form, spis sundt og sørg for at få din søvn.

Tingene går pludselig stærkt omkring den alder. Som 40 årig var jeg stadig uberørt og der var ” NO problem” også selvom jeg havde været ramt med stress og havde fået en stofskiftesygdom.

Jeg følte mig stadig relativ uberørt af det. Men nu hooold da op, de sidste 3-5 år syntes jeg godt nok kroppen den forandret sig, men det er nok også fordi jeg er meget ramt af overgangsalderen.

JA den kære overgangsalder kom til mig for små 4 -5 år…. siden.

 

 Hvad drømmer du om indenfor de næste 10 år?

At have skabt en stor nok forretning til, at jeg kan tillade mig at have et hjem også i udlandet, ja måske endda flytte til udlandet. Min kæreste og jeg har begge den drøm, når hans børn er store nok og har forladt reden.

Og så kunne jeg godt tænke mig, at en del af min tid kunne bruges på at velgørenhed, især hjælpe dyr i nød.

 

Hvilke 5 gode råd vil du give til andre, der drømmer om at være iværksætter?

GØR DET!  Men for at gøre det let for dig selv at få succes, ville jeg have gjort nogle ting anderledes.

Så mine bedste råd vil være:

Har du en ledestjerne, et citat eller lignende du vil dele med os?

All your dreams can come true, if you have the courage to pursue them.

Tak fordi du læste med & tusind tak til Heidi for at dele med os alle.

Hvis du vil læse mere om hvad Heidi tilbyder, så hop ind på hendes hjemmeside.

https://powerperformance.dk/

 

Dejligt efterår til jer alle. Husk at nyd de smukke farver på bladene, tag varmt tøj på, gå en tur eller hvad der gør dig glad.

Efterårs hilsner

Lise – Dit Fokus

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gavekort
Gaveæsker
Populært til hende
Populært til ham
Vores gavetips
Firmagaver

MITFOKUS