Mikkel Boye – Den Menatle Kriger – Arbejder med mennesker.

 

Mikkel er 27 år – Selvstændig og med Fokus på mennesker.

Det var en stor fornøjelse at interviewe Mikkel Boye, en kæmpe inspiration for unge mennesker og forældre. Mikkel er bare 27 år og har oplevet lidt af hvert i sit unge liv. Der har været fest og farver og måske også for meget af det. Men med rygsækken fyldt af et lidt hårdt ungdomsliv, skilsmisser, og spørgsmål om livet, besluttede Mikkel sig for, at blive Den Bedste Udgave Af Sig Selv!

Whauu siger jeg bare!

 

Mikkel er uddannet pædagog, men er nu medejer af Den Mentale Kriger sammen med sin far.

https://www.denmentalekriger.dk/

Mikkel er ikke uddannet coach. Han arbejder ikke med fine sedler der skal udfyldes, han følger ikke en dikteret vejledning i alt hjælpe andre. Den bedste uddannelse er at træne sin egen selvopfattelse hver dag, og det gør Mikkel.

Mikkel er vild Han vil gøre en forskel for andre.

Tak for det Mikkel!

Primært hjælper han mennesker bag sporten, og han er mildest talt dygtig. Som han selv siger, nok fordi han selv har en anden indsigt i livet end hans jævnaldrende.

Jeg var i skønt selskab med Mikkel ca. 1,5 time og fik stillet en del spørgsmål.

 

 1. Hvad er den Mentale Kriger:

Mikkel arbejder med mennesker, han har en mentorrolle, guider, rådgiver, er rollemodel, giver mennesker en refleksion i livet og giver sine klienter masser af Whauu oplevelser. Man kan sige han er professionel livsvejleder.

 

 1. Hvem er det typisk du hjælper:

Unge mennesker der dyrker professionel sport. For nylig hjalp Mikkel dog en i 30èrne – altså en der er ældre end ham selv. Endnu et bevis på at Mikkel har en gave, nemlig at arbejde med mennesker & hjælpe dem.

 

 1. Hvordan træner man sin mentale tilstand?

Bevidsthed – Find først dig selv (ikke din mor eller far). Ja du er halvt din mor & halvt din far, men du skal ikke være og leve som dem. Du er dig! Og det er dig du skal finde.

Du skal træne dine tanker. Jo mere du træner, jo dygtigere bliver du. Det er lige som når du lærer at læse eller skrive – ØVELSE!

Morgenen er vigtig – Her sparker vi dagen i gang. Mikkel laver selv spejløvelse hver morgen. Han stiller sig foran sit store gulv spejl, vifter med arme og ben, takker for at have sin krop og alle sine evner – jeg prøvede det og det virker. Smilet kommer frem, for ja det er jo lidt komisk, men energien vælter ind, og smilet bliver kæmpe stort.

Beslut dig så for at være kreativ, nysgerrig og iderig. Gå ud i verden og vær ved andre som du selv vil behandles. Vær tro mod dig selv.

Mikkel & hjernen:

Træn din hjerne hver dag – tal med dig selv. Møder du udfordringer så ”flygt” – forstå det på denne måde: du sidder i en stol, du sidder og bliver bange, irriteret over noget. Så rejs dig fra stolen, tag en bog, læs bagsiden, gå en tur eller andet. Så bliver du mere konstruktiv, i hvordan du skal løse din udfordring. Bliver du siddende i stolen, er det nemt at synke længere ned og gøre udfordringen værre end den er – Mikkel siger: Når du ”flygter” så får din udfordring nyt perspektiv.

HUSK negativ energi, fylder mere end positiv energi.

 

 1. Hvor skal man starte, hvis man gerne vil være den bedste udgave af sig selv?

ADFÆRDSÆNDRING!

Positiv adfærd – find smilet frem. Vær opmærksom på hvordan du går ind af en dør. Start med at ændre små ting i dit liv – kunne være spejlet om morgenen, dyrk motion hvis du vil tabe dig, hils på folk på gaden osv. Rent ud sagt – Fake it to you make it!

 

 1. Hvorfor er det vigtigt at komme ud af sin komfort zone?

Mikkel siger: fordi det er der vi vokser.

Hvis vi gør som vi plejer og føler os trygge, så udvikler vi os ikke sønderligt.

I komfortzonen har vi det trygt og rart.

I frygt zonen er vi usikre, bange, udfordret osv. Når du udfordrer dig selv, vil du ende med at have mere selvtillid. Denne fase er den sværeste. Men tag små step og vær tro mod dig selv.

I læringszonen udvikler vi os.

I voksezonen bliver vi den bedste udgave af os selv.

Husk det er ok at sige fra overfor andre!

Hvis det er længe siden, du sidst gik i en skov, så kan det være, at skoven er groet lidt til. Så handler det om at få trampet stierne frem igen.

Hvis noget er svært for dig – så spørg dig selv: Hvad kan jeg selv gøre for at ændre dette?

 

 1. Hvad gør dig rigtig glad?

Mikkel bliver rigtig glad når der kommer positive meldinger fra klienter. Han elsker, at han kan snakke med sin familie om alt i livet, og at han tør bruge sin familie til alt.

Træn din mentale tilstand hver dag hele tiden, der er ikke nogle DAY OF!

 

 1. Mikkel hvor er du om 10 år?

Mikkel har holdt sine første 50 foredrag, skrevet 2 bøger, arbejder med at hjælpe de dygtigste sportsfolk. Ja og så har han boet i udlandet & skabt et brand navn om sig – Mikkel er der hvis nogen har brug for hjælp. Sidst men ikke mindst, har Mikkel optimeret sig selv og skabt en familie.

Vi er mange der glæder os til at følge og blive inspireret af Mikkel.

 

 1. Til sidst spurgte jeg Mikkel om der var nogen han havde lyst til at sige tak til?

Det kom promte….

Min mor, far, papmor, papfar, mine to brødre, Lars Jørgensen (ejer af gokart i Ballerup) & Peter Olsen fra Hareskov skole.

 

Hvis du vil inspireres og høre mere fra Mikkel Boye, så kan du følge ham på instagram.

https://www.instagram.com/mikkelboye_/

TAK…

Jeg vil slutte med, at sige tak til Mikkel, for at dele med alle os andre. Du gjorde mig varm om hjertet og jeg er taknemmelig over at have mødt dig. Tak for dig Mikkel, du er med til at gøre vores fælles verden til et bedre sted at være.

 

Mikkel har valgt sine tre ynglingsprodukter hos Dit Fokus, og dem får du 20% på frem til den d 19-6-2022. Så får du lyst til skønne romkugler, hårshampoo eller lidt til at barberingen, så velkommen i Dit Fokus.

www.ditfokus.com

Smilende hilsner  Lise

Dit Fokus – Fordi du er den vigtigste.

4 reaktioner

 1. Spændende og interessant indlæg – At blive en bedre udgave af sig selv er altid en fed udviklingsrejse😊😊

  1. Hej Charlotte.

   Tak for dit skriv. Du har ret, det er den dejligste udviklingsrejse. 🙂

   Håber du nyder dit liv og hopper ud af komfort zonen ind i mellem.

   De bedste hilsner
   Lise

  1. Hej Emil

   Tak for dit skriv. Dejligt du kunne lide indlæget om Mikkel.

   Jeg håber, og ved at du hele tiden udvikler dig. Livet er spændende når vi griber det. Jeg ved du vil lykkes med alt du sætter dig 100% ind for.

   Det bedste til dig.

   Lise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gavekort
Gaveæsker
Populært til hende
Populært til ham
Vores gavetips
Firmagaver

MITFOKUS