Carina fulgte sit hjerte og gik selvstændig i 2021 som pensionsmægler.

Skal, skal ikke Der er altid mange overvejelser, når man skal et smut ud af komfort zonen.

Jeg er så heldig at kende denne skønne kvinde. Ikke nok med at jeg har fået lov til at interwieve hende, har Carina også været en af mine tætteste veninder igennem rigtig mange år. Jeg er sikker på, vi ender på olle kolle sammen.

Carina er lige blevet 47 år & bor i Hillerød i sit hyggelige rækkehus. Hun er mor helt ind i hjertet, til den sødeste dreng Tobias.

Af natur er hun glad og optimistisk – nogen vil sige lalle-glad. Hun tror på sig selv, og alt omkring hende. Sidst men ikke mindst er hun stædig. Ja dette er Carinas egne ord.

Den 1.3.2021 tog Carina springet fra fastansat til selvstændig pensionsmægler. Mange mener nok det er svært med pension. Carinas mission er, at finde den bedste pension til dig og dine medarbejdere samt gøre det super forståeligt.

Det kan være en jungle, at finde ud af hvilket selskab man skal vælge. Netop derfor gør Carina en forskel for os alle. Hun er ikke “gift” med et selskab, men finder netop det bedste til dig og dine behov.

Jeg stillede Carina nogle spørgsmål & her kommer hendes svar.

Hvad fik dig til at tage springet fra fastansat til selvstændig?

Jeg blev rigtig ked af at arbejde, der hvor jeg var. Jeg elskede mit job som mægler & mine kunder, men bare ikke stedet, som havde ændret deres DNA fuldstændigt. Jeg fik så et enestående tilbud om at blive selvstændig, og jeg valgte så at tage dykkermasken på og springe ud på dybt vand.

Hvorfor mener du at pension er vigtigt?

Pension er vigtigt uanset hvem man er, hvad man laver, eller hvor meget man tjener.

Vi kan alle blive syge og miste vores indtægt som følge af det, i en kortere eller længere periode. Det er VIGTIGT ikke at skulle bekymre sig om penge, og samtidig skulle bruge kræfter på at blive rask.

Hvis vi er heldige at holde os sunde og raske, og dermed blive MEGET gamle, så skal vi da også have friheden til at gøre alle de fede ting. Være sammen med vores børnebørn, rejse, hygge med vennerne og bo godt. Ja og så er det også dejligt at have råd til et glas vino.

Det er vigtigt at vi ikke satser alle pengene på “rød”, fx vores virksomhed eller bolig, men at vi har lidt flere steder, som så tilsammen bliver til mere, hvilket betyder frihed.

Hvad er de 5 bedste råd du kan give til andre, som overvejer at blive selvstændige?

Nu er du alene mor, hvordan turde du tage springet og gå selvstændig?

Jeg var meget “bange“, men jeg var heldig at få dette enestående tilbud, som gjorde at jeg havde 12 månder til, at bygge min egen forretning og indtægt op. Jeg har en bred viden og et godt navn i branchen. Jeg holder min viden ved lige, og jeg er sikker på, at der altid vil være et lønmodtager job til mig.

Hvad får dig op om morgenen?

ALT – en ny & spændende dag, solen, regnvejrets trommen på taget, solsorten der synger…. eller min dreng der er sulten – kender i det?

Hvad laver du når du rigtig skal hygge dig?

Det kan være mange ting. Sidde med benene oppe og tale i telefon med veninderne i 2 timer. Gå en tur. Lave god mad og nyde et glas vin imens, se fodboldkamp i Parken, gå på cafe & se en god film.

Hvornår har du følt dig mest bange og mest glad?

Mest bange da jeg blev alene med min dreng på 4 md, og da min dreng var 2 år og jeg valgte at stige af ræset, opgive en god karriere, og tage et “dødsygt” 8 – 16 job.

Mest glad, da jeg fik min dreng – der er ikke noget bedre og større. At være mor er det fedeste “job” ever.

Hvad er det med dig og fodbold?

Det er mange ting. Det er 2 timer på lægterne med min dreng, uden telefon og andet. Kun virkelig mange humørsvingninger på kort tid. Det er også netværk i den lokale klub Hillerød Elite, hvor jeg er partner.

Nu bor du i Hillerød – hvad vil du anbefale vi skal opleve i din by?

Hvad drømmer du om de næste 10 år?

At holde mig sund, rask og optimistisk. Hjælpe min dreng godt igennem sit teen-age-liv. Få opbygget en god forretning og gøre en forskel for en masse mennesker.

Har du et motto?

Nej – men måske en glad skumfidus 🙂

Hvor kan man få fat i Carina, hvis man vil høre mere om pension?

Du kan altid ringe på tlf 51959084 eller sende en mail på ch@bedstpension.dk, så ringer Carina dig op.

Carina Hjælper primært med firmapensioner, men du er altid velkommen til at kontakte hende.

bedstpension.dk

Tak fordi du læste med & Tak til Carina for at dele din historie.  Jeg håber du er blevet inspireret. Det gælder om at finde den vej i livet der gør dig glad.

Smilende hilsner

Lise – Dit Fokus

Fordi du er den vigtigste

 

 

 

 

En reaktion

  1. At Carina af natur er glad og optimistisk skinner virkelig igennem i dette interview
    Inspirerende og opløftende læsning – tak

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gavekort
Gaveæsker
Populært til hende
Populært til ham
Vores gavetips
Firmagaver

MITFOKUS