Volume Shampoo – Boost / 290 ML

189,00 kr.

Betalingsmetoder:

Sikker online betaling med Billwerk

Se mere fra:
Varenummer HSB12001 Kategori Mærker ,

Volume Shampoo – Boost / 290 ML

189,00 kr.

Betalingsmetoder:

Sikker online betaling med Billwerk

Se mere fra:
Varenummer HSB12001 Kategori Mærker ,

Gratis fragt

Ved køb for 499,-

1-3 dages levering

Alle hverdage

14 dages returret

Fra du modtager varen

Sikker betaling

Med Billwerk

Beskrivelse

Få fyldigere og mere voluminøst hår med vores Volume Shampoo! Den er beriget med plejende og fugtighedsbevarende betaine, som giver en luksuriøs skum, der skånsomt renser og blødgør håret, samtidig med at den udglatter og tilfører fugt. Nyd den diskrete duft af grøn te.

·  Volumengivende aktiver
·  Vegansk
·  Hvedeprotein
·  Plantebaseret Betain, fugtgivende og hydrerende.

Viden om:

Shampooen er specielt formuleret med en unik kombination af aktive ingredienser, der arbejder i harmoni for at give dit hår den ultimative pleje og beskyttelse. Beatin, en naturlig forbindelse, der findes i planter og dyr, er en af de nøgleingredienser, der bidrager til at opretholde hårets fugtighedsbalance og forbedre dets overfladetekstur. Udover at være fugtgivende og blødgørende, har beatin også en mild eksfolierende effekt, der hjælper med at fjerne døde hudceller fra hovedbunden og fremme en sundere hårvækst. Vores shampoo er særligt velegnet til personer med følsom hovedbund, da den milde formulering med beatin er kendt for at være ikke-irriterende. Desuden er den beatin, vi bruger i vores skønhedsprodukter, 100% vegansk.

Effekten:

Et sundt og glansfuldt hår er ofte et tegn på en sund og velplejet hovedbund. Boost er en volumegivende og plejende shampoo, der indeholder fugtighedsbevarende betaine, der kan hjælpe med at opretholde en sund hovedbund og et sundt hår ved at tilføre den nødvendige fugt og pleje. Betaine er fugtighedsbevarende og kan hjælpe mod tørt og skørt hår, og samtidig give det en glat og smidig tekstur. Derudover indeholder shampooen hvedeprotein, som styrker håret og tilfører fylde, så håret ser mere fyldigt ud. Hvedeprotein virker beskyttende på håret mod skader og arbejder på at forebygge spaltede spidser. Boost indeholder en blid og diskret duft af grøn te, som giver en behagelig duftoplevelse. Håret efterlades frisk, glansfuldt og rent.

Sådan bruger du produktet:

Brug Boost Volumizing Shampoo i dit bad.

1/ Start med at børste dit hår for at fjerne eventuelle knuder og forberede det til hårvasken.

2/ Fugt håret og påfør en passende mængde shampoo i din håndflade.

3/ Massér forsigtigt shampooen ind i dit hår og hovedbund i cirkulære bevægelser, indtil den skummer godt.

4/ Skyl grundigt med rigeligt varmt vand, indtil al shampoo er fjernet fra dit hår og hovedbund. Gentag om nødvendigt.

Mere hverdagsmagi?

Hos Dit Fokus spreder vi glimmer og glæde i din hverdag med vores skønne forkælelsessortiment.

Levering og retur

Se vores handelsbetingelser

add_action( 'woocommerce_thankyou', 'heylink_conversions_tag' ); function heylink_conversions_tag( $order_id ) { $order = wc_get_order( $order_id ); $total = $order->get_subtotal(); $coupon = $order->get_used_coupons(); $order_num = str_replace('#', '', $order->get_order_number()); $couponCodes = $order->get_used_coupons(); echo '';}
Gavekort
Gaveæsker
Populært til hende
Populært til ham
Vores gavetips
Firmagaver

MITFOKUS