Salve – Multi balm / 50ML

229,00 kr.

Sikker online betaling med Billwerk

Gratis fragt

Ved køb for 499,-

1-3 dages levering

Alle hverdage

14 dages returret

Fra du modtager varen

Sikker betaling

Med Billwerk

Beskrivelse

En ekstra rig og nærende luksussalve til alt nødlidende hud udelukkende baseret på fugtgivende olier og en vidunderlig bærvoks. Multi Balm virker som en beskyttende barrier på irriteret, sart og dehydreret hud.

· Virker som en åndbar barrier til tør og sart hud
· Bruges lokalt på tørre og ru områder
· Kan bruges til baby
· 100% vegansk
· Parfumefri

Viden om:

Multibalm er et must-have for hele familien – en alt-i-en løsning til tør og sart hud! Salven er multi-anvendelig og bruges lokalt, og den indeholder luksuriøse olier sammen med en kombination af vegetabilsk carnauba og bærvoks fra frugterne på den japanske sumac busk, mens carnauba voksen stammer fra carnauba palmens blade. Denne skønne blanding af nærende olier skaber et åndbart, beskyttende lag, der balancerer åndbarhed, beskyttelse og pleje.

Så hvis du leder efter en lækker løsning til at få din hud til at føle sig blød og strålende, så er Multibalm det perfekte valg!

Effekten:

Fordi Multi Balm ikke indeholder vand, mindsker den fordampning fra huden og hjælper med at holde den hydreret. Det har en positiv indvirkning på hudens yderste lag, så den har mulighed for at heles. Det er derfor et must-have, når det kommer til at beskytte sårbar hud. Ved regelmæssig brug bliver huden mere smidig og blød, og den sprøde hud vil få mere styrke og føles generelt mere behagelig og ‘fløjlsagtig’.

I vintermånederne kan Multi Balm bruges oven på ens dagcreme som et beskyttende lag mod ydre påvirkninger og som et “sjal”, der holder fugten inde. Som resultat vil du opleve en mere komfortabel og stærkere hud!

Sådan bruger du produktet:

Sørg for at hænderne er rene. Mængden du påfører afhænger af om det er et lille eller større område. Dog skal du være opmærksom på, at du skal bruge en mindre mængde end du er vant til, da salven er komprimeret og ekstra rig.

1/ Start med at vaske hænderne, eller området hvor salven skal påføres.

2/ Tag en lille mængde i hænderne og påfør salven på den udsatte hud.

3/ Her efter er det vigtig at salvenmasseres ind,da den derved har nemmere ved at blive optaget.

4/ Skal salven decideret bruges som kuldeværn kan der efterfølende duppes et ekstra diskret lag oven på kinderne.

Ingredienser:
Butyrospermum Parki Butter, Cocos Nucifera Oil, Mangifera Indica Seed Butter, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Stearyl Stearate (and) Rhus Verniciflua Peel Cera (and) Copernicia Cerifera Cera, Ricinus Communis Seed Oil (and) Hydrogenated Castor Oil (and) Copernicia Cerifera Cera, Tocopherol. 99,9% fra naturlige ingredienser. 85% Fra økologiske ingredienser. 100% vegansk.

Mere hverdagsmagi?

Hos Dit Fokus spreder vi glimmer og glæde i din hverdag med vores skønne forkælelsessortiment.

Levering og retur

Se vores handelsbetingelser

Populære produkter

Gavekort
Gaveæsker
Populært til hende
Populært til ham
Vores gavetips
Firmagaver

MITFOKUS

Neglelak varianter

Lip stain varianter

Activator

inkluderes når du køber "Lip Stain Kit", men ikke "Masque"