Quick Dry Solution, 14 ml

99,00 kr.

Sikker online betaling med Billwerk

Kategori

Gratis fragt

Ved køb for 499,-

1-3 dages levering

Alle hverdage

14 dages returret

Fra du modtager varen

Sikker betaling

Med Billwerk

Beskrivelse

Vores Quick Dry Solution forenkler din manicure – brug et par dråber på det sidste lag af din neglelak for at halvere tørretiden! Formlen indeholder macadamia-, mandel og kukuiolie, som nærer dine neglebånd. Vores løsning til en effektiv og hurtig manicure er af 100% naturlig oprindelse, vegansk og PETA-certificeret.

Anvendelse:

Trin 1: Neglelak og Top&Base Coat For en klassisk, langtidsholdbar manicure, påføres et tyndt lag base coat for at skabe en glat overflade. Lad det tørre og påfør et tyndt lag neglelak. For en mere intens farve kan du påføre et ekstra lag. Når lakken er tør, forsegles din manicure med et lag top coat.

For en effektiv og ekstra hurtig manicure kan du blot påføre et enkelt lag neglelak.

Trin 2: Quick Dry Solution Påfør en dråbe pr. negl på det sidste lag af din manicure, mens den stadig er våd. Fordel forsigtigt Quick Dry Solution ud over neglen med din fingerspids. Du kan lade det overskydende produkt blive på dine neglebånd for at få mest muligt ud af de nærende olier.

 

 

Ingredienser:
Coconut Alkanes, Hydrogenated Farnesene, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Aleurites Moluccanus Seed Oil.

Mere hverdagsmagi?

Hos Dit Fokus spreder vi glimmer og glæde i din hverdag med vores skønne forkælelsessortiment.

Levering og retur

Se vores handelsbetingelser