Oil-Free Makeup Remover

249,00 kr.

Sikker online betaling med Billwerk

Kategorier ,

Gratis fragt

Ved køb for 499,-

1-3 dages levering

Alle hverdage

14 dages returret

Fra du modtager varen

Sikker betaling

Med Billwerk

Beskrivelse

Naturlig kickstart til din plejerutine!

Ikke flere ubehagelige hævelser og tilstoppede porer! Den unikke olie-fri formulering af M2 Beautés Oil-free Make-up Remover garanterer den mest skånsomme rensning og pleje og understøtter på optimal vis effekten af efterfølgende pleje- og skønhedsprodukter.

 

Den naturlige kickstart til din skønhedsrutine. Den høj-effektive Oil-free Make-up Remover er en 2-i-1 renselotion til ansigt og øjne, som hurtigt og effektivt fjerner makeup, mens den plejer og fugter huden. Den innovative formel med let basisk ultra-rent vand muliggør særlig blid og plejende rensning. Provitamin B5 og peptider reducerer hudirritationer og hævelser, mens hyaluron forhindrer huden i at tørre ud og binder værdifuld fugt.

Den olie-fri makeupfjerner er velegnet til alle hudtyper, særligt til sensitiv hud.

 

Aktive ingredienser:

· Acetyl-Tetrapeptid-5 – virker effektivt mod hævelser, styrker og udglatter huden.

· Provitamin B5 – Virker betændelseshæmmende, beroligende og regenererende og hjælper med at binde fugt.

· Hyaluronsyre – tilfører og bevarer fugt og beskytter hudens øverste lag med en usynlig, åndbar film.

· Ultra rent vand – fjerner overskydende syrer og efterlader huden behageligt fugtet og blød.

 

Anvendelse:

Make-up fjerneren kan bruges morgen og aften. Påfør en lille smule make-up fjerner på en vatrondel fugtet med vand. Brug den til grundigt at rengøre ansigtet og øjenområdet, indtil der ikke ses mere rest af makeup og snavs. Make-upfjerneren kan også anvendes som en let skummende rensemælk, hvis du blander den med lidt vand i håndfladerne og bruger den som en ansigtsvask, der skylles af med vand.

Tip: For at opfriske øjen- og læbe make-up kan et par dråber påføres en vatpind for hurtigt og præcist at rette op på linier og konturer.

Dermatologisk og oftamologisk testet og godkendt. Hormoner, parabener, silikoner, syntetiske farve- og duftstoffer, PEG-holdige stoffer og dyreforsøg undgås bevidst.

Ingredienser:
AQUA, GLYCERIN, PENTYLENE GLYCOL, COCO-GLUCOSIDE, PHENOXYETHANOL, PANTHENOL, BUTYLENE GLYCOL, BENZYL ALCOHOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYALURONATE, TOCOPHEROL, CITRIC ACID, ACETYL TETRAPEPTIDE-5

Mere hverdagsmagi?

Hos Dit Fokus spreder vi glimmer og glæde i din hverdag med vores skønne forkælelsessortiment.

Levering og retur

Se vores handelsbetingelser