Mineral Intense Moisture Serum

225,00 kr.

Sikker online betaling med Billwerk

Kategori

Gratis fragt

Ved køb for 499,-

1-3 dages levering

Alle hverdage

14 dages returret

Fra du modtager varen

Sikker betaling

Med Billwerk

Beskrivelse

TREAT 2. En intens fugtserum, som styrker hudens evne til at bevare fugt. IDUN Minerals Mineral Intense Moisture Serum indeholder niacinamid (3%), som beskytter og styrker hudbarrieren samtidig med et boost af hyaluronsyre og hudens egne fugtbindere (glycerin, PCA, mineraler), der virker fugtbevarende og giver en udglattende effekt. Den spidse applikator giver en præcis dosering og den lette formel absorberes hurtigt i huden.

IDUN Minerals Mineral Intense Moisture Serum er vagansk, parfumefri og dermatologisk testet.

Velegnet til: Alle hudtyper.

Oplev IDUN Minerals veganske hudplejeserie. Dermatologisk testet med dokumenterede resultater, der passer til selv den mest sensitive hud. Indeholder nøje udvalgte ingredienser, som giver en perfekt balance mellem videnskab og natur. Udviklet og produceret i Sverige, i tuber, der er lavet af fornybart materiale og som kan genbruges. Tilpas din bæredygtige hudplejerutine i fire enkle trin: CLEANSE – TREAT – CARE – PROTECT.

Intens fugtserum beriget med mineraler, niacinamid og hyaluronsyre.

Det silkebløde serum absorberes hurtigt i huden og giver intens fugt og beskyttelse.

Anvendelse
Rens huden og påfør herefter en lille mængde serum på ansigtet ved hjælp af applikatoren. Masser ind med små cirkulære bevægelser fra midten af ansigtet og udad. Fortsæt efterfølgende med dag- eller natcreme. Du kan med fordel anvende serummet under din foundation, eller hvis du har fedtet hud kan du anvende serummet uden efterfølgende at påføre dagcreme.

Tuben er fremstillet i Sverige og lavet af genanvendeligt materiale (grøn PE). Genbrug emballagen ved at adskille låget fra tuben og sorter dem begge som plastikaffald.

Et blødt og fugtet resultat med en fugtbevarende følelse.

Mere hverdagsmagi?

Hos Dit Fokus spreder vi glimmer og glæde i din hverdag med vores skønne forkælelsessortiment.

Levering og retur

Se vores handelsbetingelser