Ler maske – Ghassoul sæbeler / 200ML

Original price was: 269,00 kr..Current price is: 215,00 kr..

Sikker online betaling med Billwerk

Gratis fragt

Ved køb for 499,-

1-3 dages levering

Alle hverdage

14 dages returret

Fra du modtager varen

Sikker betaling

Med Billwerk

Beskrivelse

Opdag vores naturlige Ghassoul ler maske, der effektivt dybderenser og eksfolierer din hud. Brug den til at skabe din egen ansigts ler maske eller krops ler maske i badet. Hvis du døjer med fedtet hår eller hurtigt klaskende hår, kan Ghassoul pulveret også bruges som en effektiv hovedbundsbehandling.

· Effektiv og dybderensende ler maske
· Virker eksfolierende og er perfekt til små knopper på kroppen
· Parfumefri
· 100% naturligt produkt bestående af mineraler
· 100% vegansk

Viden om:

Ghassoul er en ren og uforarbejdet råvare som er blevet brugt i årtusinder til at rense og vaske sig med. Den er meget absorberende og virker blidt eksfolierende på ansigt og krop. Til en effektiv behandling med Ghassoul skal den sidde i min. 3. minutter og gerne op 5-10 minutter. Men det afhænger også af om hvor meget vand du har brugt sammen med pulveret. Men et godt plejemærke er, at masken begynder at tørre og blive stram, så skal den af. Sidder den længere kan man efterfølgende godt få lidt rød hud et kort stykke tid. Sørg for at du beholder pulveret i den samme krukke som den kommer i.

Ghassoulen opbevares bedst når den står tørt og varmt. Vær opmærksom på at der ikke kommer vand eller fugt ned til mineralerne. Brug helst en plastikske, som er nem at rengøre til at røre Ghassoulen op med.

Effekten:

En ren fryd af mineraler som eksfolierer og renser huden på den mest naturlige og effektive måde. De helsegivende og gavnlige mineraler sørger for en vidunderlig følelse af renhed. Når Ghassoulen bruges på kroppen bliver huden silkeblød og klar. Den er god at bruge på uren hud grundet dens effektive måde at dybderense uden af ødelægges hudens egen balance.

En uregerlig hovedbund får stor glæde af en hovedbundskur og effekten her vil være en mere balanceret hovedbund og mindre fedtet hår.

Sådan bruger du produktet:

Det er forskelligt hvordan du bruger produktet afhængig af om det er til hovedbunden, eller som maske eller sæbeler. Uanset hvor produktet bruges opnås bedste resultat ved at lade masken hvile i 10 min. inden du påfører lermasken.

Opskrift krop: Mål 1:8 Bland et par skefulde ler med 8 dele vand. Rør det sammen til en vandholdigmasse. Lad det stå i 10 minutter. Fordel det i et tyndt lag på kroppen. Lad Ghassoulen sidde i 3-10 minutter og skyl leret af med vand. Samme opskrift kan bruges til hovedbunden. Sørg for at lermasken kun kommer på selve hovedbunden og så vidt muligt ikke rammer håret.

Opskrift ansigt: Som ansigtsmaske anbefales det at bruge et par dråber Argan olie som kommes ned i masken efter du har rørt vand og pulver sammen. Mål 1:5. Lad masken sidde i min. 3-10.

1/ Brug en ren ske og skål.

2/ Kom pulveret op i en skål og tilsat vand og rør rundt til den opløses.

3/ Lad den stå og hvile i min. 10 minutter inden du bruger den enten på krop eller i hovedbunden.

4/ Som hovedbundsmaske køres fingrende ind under håret i hovedbunden uden at hårstråene så vidt rammes.

Ingredienser:
Ghassoul

Mere hverdagsmagi?

Hos Dit Fokus spreder vi glimmer og glæde i din hverdag med vores skønne forkælelsessortiment.

Levering og retur

Se vores handelsbetingelser

Gavekort
Gaveæsker
Populært til hende
Populært til ham
Vores gavetips
Firmagaver

MITFOKUS

Neglelak varianter

Lip stain varianter

Activator

inkluderes når du køber "Lip Stain Kit", men ikke "Masque"