Læbepomade – Vanilla / 15 ML

129,00 kr.

Betalingsmetoder:

Sikker online betaling med Billwerk

Se mere fra:
Varenummer BA16015 Kategorier , , , Mærker , , ,

Læbepomade – Vanilla / 15 ML

129,00 kr.

Betalingsmetoder:

Sikker online betaling med Billwerk

Se mere fra:
Varenummer BA16015 Kategorier , , , Mærker , , ,

Gratis fragt

Ved køb for 499,-

1-3 dages levering

Alle hverdage

14 dages returret

Fra du modtager varen

Sikker betaling

Med Billwerk

Beskrivelse

Læbepomade beriget med nærende olier som shea, jojoba og kokosolie. Denne vidunderlige læbepomade tilbyder en luksuriøs pleje til tørre, sprukne og dehydrerede læber. En delikat duft af vanilje fuldender oplevelsen og efterlader dine læber bløde med følelsen af ren velvære.

· Virker som et beskyttende værn
· Plejer og nærer
· Er ikke tilsat vand
· 100% vegansk

Viden om:

Vanilla læbepomade er baseret på en plejende formel med nærende egenskaber som bidrager til at beskytte tørre og sprukne læber. En rig boullionterning af nærende olier som shea- og mangosmør jojoba, kokosolie og vegansk bærvoks som alle indeholder høje niveauer af sunde fedtsyrer.

Derudover antioxidanten E-vitamin som virker healende. Den skønne duft skyldes fødevareregistreret vanilje. En ren fryd for de tørre læber.

Effekten:

Det kan være ganske ubehageligt hvis ens læber sprækker og svier. Derfor vil en løbende påføring af Vanilla læbepomade virke blødgørende og nærende.

Ved en daglig pleje med salven vil huden blive blød og føres mere behagelig. Salven er en fugtbombe til tørre og dehydrerede læber. Vanilla læbepomade er en ægte salve og effekten bliver et par mega bløde og delikate læber.

Sådan bruger du produktet:

Vanilla læbepomade bruges som minimum morgen og aften. Men optimal pleje opnås hvis du smøre 3-4 gange dagligt, særligt i vinterhalvåret. Læbepomaden er drøj, så brug lidt ad gangen.

1/ Når du bruger læbepomaden i forbindelse med dit morgen- og aften ritual, så massér lidt af din ansigtsolie på læberne.

2/ Tag herefter en lille mængde på pegefingeren.

3/ Dup herefter læbepomaden på læberne.

4/ Herefter er det vigtig at læbepomaden masseres ind, da den derved har nemmere ved at blive optaget.

Mere hverdagsmagi?

Hos Dit Fokus spreder vi glimmer og glæde i din hverdag med vores skønne forkælelsessortiment.

Levering og retur

Se vores handelsbetingelser

add_action( 'woocommerce_thankyou', 'heylink_conversions_tag' ); function heylink_conversions_tag( $order_id ) { $order = wc_get_order( $order_id ); $total = $order->get_subtotal(); $coupon = $order->get_used_coupons(); $order_num = str_replace('#', '', $order->get_order_number()); $couponCodes = $order->get_used_coupons(); echo '';}
Gavekort
Gaveæsker
Populært til hende
Populært til ham
Vores gavetips
Firmagaver

MITFOKUS