Fugtgivende solcreme SPF30 – 3 i 1 produkt / 30ML

329,00 kr.

Sikker online betaling med Billwerk

Gratis fragt

Ved køb for 499,-

1-3 dages levering

Alle hverdage

14 dages returret

Fra du modtager varen

Sikker betaling

Med Billwerk

Beskrivelse

Farvet solcreme og dagcreme i et. Let dækning og naturlig glød baseret på en fugtgivende formel, der hydrerer med beskyttende fysisk filter, SPF30. Cremen beskytter mod  UV-stråler. Vores farvede multi produkt er den perfekte løsning til at tilføre huden en naturlig glød, fugt og en let dækning. Den føles blød og behagelig på huden.

·  Solbeskyttelse SPF 30
·  3 i 1 produkt: Fugt, dækkeevne, solbeskyttelse SPF30
·  Fugtgivende formel
·  Mineralfilter
·  Tilfører huden en naturlig glød
·  Let dækkende, blød og behagelig på huden
·  Diskret blomsterduft af Ylang Ylang

Viden om:

A Hint Of Tint er designet til at give din hud alt, hvad den har brug for på én enkel og bekvem måde. Du får en solcreme med SPF30, som beskytter mod skadelige UV-stråler, mens den fugtgivende formel hjælper din hud med at holde sig sund og hydreret hele dagen lang. Den har en let dækkende formel som giver dig den perfekte mængde dækning, samtidig med at den føles blød og behagelig på huden.

Den lette og luftige konsistens gør det nemt at påføre. Den kan bruges alene eller blandes med en af vores olier for en yderlige glød.

Effekten:

Dette 3-i-1-produkt er den ideelle løsning til hudpleje året rundt. Den fugtgivende formel tilfører ikke kun fugt og solbeskyttelse, men også en delikat glød med mineraler, der sikrer, at man undgår de hvide striber, når produktet påføres. Den lette og delikate dækning giver huden en smuk og ensartet tone, samtidig med, at SPF30 beskytter huden mod skadelige UV-stråler.

Det er den perfekte solcreme, et produkt, der virker som en alt-i-en løsning til en sund og strålende hud, og resultatet er en flot, fugtet og jævn hudtone.

Sådan bruger du produktet:

Den farvede dagcreme bruges om dagen. Enten alene eller sammen med din dagcreme eller ansigtsolie.

1/ Start med at rense huden.

2/ Brug et pump som du pumper ud i fingerspidserne.

3/ Fordel herefter produktet i pande, på kinder og hage.

4/ Smør cremen jævnt ud på huden, som om det var en foundation. Tænk på det som om du skal fordele den jævnt over hele hudens overflade.

Ingredienser:
Zinc Oxide: Anvendes som et solbeskyttelsesmiddel og hjælper med at absorbere UV-stråler. Isoamyl Laurate: Anvendes som en emulgator og blødgører. Dicaprylyl Carbonate: Anvendes som en blødgører og fugtgiver. Polyglyceryl-3 Polyricinoleate: Anvendes som en emulgator og stabilisator. Glycerin: Anvendes som en fugtgiver og blødgører. Cetyl Ricinoleate: Anvendes som en blødgører og emulgator. Sorbitan Sesquioleate: Anvendes som en emulgator og stabilisator. Olea Europaea Oil: Olivenolie Helianthus Annuus Seed Cera: Solsikkeolie. Unsaponifiables: Anvendes som en fugtgiver og blødgører. Sodium Chloride: Anvendes som et fortykningsmiddel og en rensende ingrediens. Cera Alba: Anvendes som en emulgator og stabilisator. Glyceryl Caprate: Anvendes som en fugtgiver og blødgører. Magnesium Stearate: Anvendes som en emulgator og stabilisator. Parfum: Anvendes som en duftingrediens. Rhus Verniciflua Peel Cera/Rhus Succedanea Fruit Cera: Anvendes som en emulgator og stabilisator. Shorea Robusta Resin: Anvendes som en emulgator og stabilisator. Sodium Dehydroacetate: Anvendes som en konserveringsmiddel. Cellulos: Anvendes som en fortykkelsesmiddel og stabilisator. Hippophae Rhamnoides Fruit Extract: Havtornfrugtekstrakt anvendes som en antioxidant Xanthan Gum: Anvendes som en fortykner og stabilisator. Rubus Idaeus Fruit Extract: Anvendes som en antioxidant og fugtgiver. Aluminium Tristearate: Anvendes som en emulgator og stabilisator. CI 77491, CI 77492, CI 77499: Anvendes som farvestoffer. Ascorbyl Palmitate: Anvendes som en antioxidant og stabilisator. Sodium Phytate: Anvendes som en chelator og stabilisator. Tocopherol: Anvendes som en antioxidant og stabilisator. Potassium Hydroxide: Anvendes som et pH-justeringsmiddel. Rubus Idaeus Seed Oil: Hindbærfrugtekstrakt Anvendes som en fugtgiver og blødgører. Glycolipids: Anvendes som en fugtgiver og emulgator. Hydrolysed Hyaluronic Acid: Anvendes som en fugtgiver og blødgører. Sodium Hyaluronate: Anvendes som en fugtgiver og blødgører. Linalool: Anvendes som en duftingrediens. Limonene: Anvendes som en duftingrediens. *Ingredients from Organic Farming **Made using organic ingredients ***From natural essential oils ****Pure mineral pigments

Mere hverdagsmagi?

Hos Dit Fokus spreder vi glimmer og glæde i din hverdag med vores skønne forkælelsessortiment.

Levering og retur

Se vores handelsbetingelser

Populære produkter

Gavekort
Gaveæsker
Populært til hende
Populært til ham
Vores gavetips
Firmagaver

MITFOKUS

Neglelak varianter

Lip stain varianter

Activator

inkluderes når du køber "Lip Stain Kit", men ikke "Masque"