Fugtgivende solcreme SPF30 – 3 i 1 produkt / 30ML

329,00 kr.

Betalingsmetoder:

Sikker online betaling med Billwerk

Se mere fra:

Fugtgivende solcreme SPF30 – 3 i 1 produkt / 30ML

329,00 kr.

Betalingsmetoder:

Sikker online betaling med Billwerk

Se mere fra:

Gratis fragt

Ved køb for 499,-

1-3 dages levering

Alle hverdage

14 dages returret

Fra du modtager varen

Sikker betaling

Med Billwerk

Beskrivelse

Farvet solcreme og dagcreme i et. Let dækning og naturlig glød baseret på en fugtgivende formel, der hydrerer med beskyttende fysisk filter, SPF30. Cremen beskytter mod  UV-stråler. Vores farvede multi produkt er den perfekte løsning til at tilføre huden en naturlig glød, fugt og en let dækning. Den føles blød og behagelig på huden.

·  Solbeskyttelse SPF 30
·  3 i 1 produkt: Fugt, dækkeevne, solbeskyttelse SPF30
·  Fugtgivende formel
·  Mineralfilter
·  Tilfører huden en naturlig glød
·  Let dækkende, blød og behagelig på huden
·  Diskret blomsterduft af Ylang Ylang

Viden om:

A Hint Of Tint er designet til at give din hud alt, hvad den har brug for på én enkel og bekvem måde. Du får en solcreme med SPF30, som beskytter mod skadelige UV-stråler, mens den fugtgivende formel hjælper din hud med at holde sig sund og hydreret hele dagen lang. Den har en let dækkende formel som giver dig den perfekte mængde dækning, samtidig med at den føles blød og behagelig på huden.

Den lette og luftige konsistens gør det nemt at påføre. Den kan bruges alene eller blandes med en af vores olier for en yderlige glød.

Effekten:

Dette 3-i-1-produkt er den ideelle løsning til hudpleje året rundt. Den fugtgivende formel tilfører ikke kun fugt og solbeskyttelse, men også en delikat glød med mineraler, der sikrer, at man undgår de hvide striber, når produktet påføres. Den lette og delikate dækning giver huden en smuk og ensartet tone, samtidig med, at SPF30 beskytter huden mod skadelige UV-stråler.

Det er den perfekte solcreme, et produkt, der virker som en alt-i-en løsning til en sund og strålende hud, og resultatet er en flot, fugtet og jævn hudtone.

Sådan bruger du produktet:

Den farvede dagcreme bruges om dagen. Enten alene eller sammen med din dagcreme eller ansigtsolie.

1/ Start med at rense huden.

2/ Brug et pump som du pumper ud i fingerspidserne.

3/ Fordel herefter produktet i pande, på kinder og hage.

4/ Smør cremen jævnt ud på huden, som om det var en foundation. Tænk på det som om du skal fordele den jævnt over hele hudens overflade.

Mere hverdagsmagi?

Hos Dit Fokus spreder vi glimmer og glæde i din hverdag med vores skønne forkælelsessortiment.

Levering og retur

Se vores handelsbetingelser

add_action( 'woocommerce_thankyou', 'heylink_conversions_tag' ); function heylink_conversions_tag( $order_id ) { $order = wc_get_order( $order_id ); $total = $order->get_subtotal(); $coupon = $order->get_used_coupons(); $order_num = str_replace('#', '', $order->get_order_number()); $couponCodes = $order->get_used_coupons(); echo '';}
Gavekort
Gaveæsker
Populært til hende
Populært til ham
Vores gavetips
Firmagaver

MITFOKUS