Dual Sponge

89,00 kr.

Sikker online betaling med Billwerk

Gratis fragt

Ved køb for 499,-

1-3 dages levering

Alle hverdage

14 dages returret

Fra du modtager varen

Sikker betaling

Med Billwerk

Beskrivelse

IDUN Minerals Dual Sponge – 1 stk er en unik makeup applikator svamp med en 2-i-1 effekt, der gør det let at påfører primer, såvel som fjerne overskydende olier fra ansigtet.

Den unikke svamp har to sider: En silikone side som er perfekt til påførelse af primer uden at svampen absorberer produktet. Og en Blotting side som fjerner overskydende olier fra huden gennem dagen.

Den unikke svamp er dermed perfekt til at klargøre din hud til foundation og anden makeup, samt genopfriske din makeup gennem dagen for et fejlfrit resultat.

Den er formet som et æg, hvilket giver en bred bund, der er perfekt til de større overflader af ansigtet, mens den mindre ende er perfekt til mindre områder, som omkring næsen og øjnene.

Værd at vide

  • 2 sider
  • Silikone side og blotting side
  • Til primer og fjernelse af overskydende olier

Anvendelse af IDUN Minerals Dual Sponge
Påfør let din yndlings primer med denne unikke svamps silikone side. Fordel primeren jævnt og vent kort før du påfører din makeup.

Hvis din makeup synes olieret eller begynder at skille pga. overskydende olier fra huden, kan du genopfriske din makeup med blotting siden, som absorberer overskydende olier.

Mere hverdagsmagi?

Hos Dit Fokus spreder vi glimmer og glæde i din hverdag med vores skønne forkælelsessortiment.

Levering og retur

Se vores handelsbetingelser