Ansigtsserum – Triple booster serum / 30ML

579,00 kr.

Sikker online betaling med Billwerk

Gratis fragt

Ved køb for 499,-

1-3 dages levering

Alle hverdage

14 dages returret

Fra du modtager varen

Sikker betaling

Med Billwerk

Beskrivelse

Luksus vitamin serum olie som stimulerer dannelsen af kollagen, øger cellefornyelsen samt hjælp til at mindske pigmentpletter.  En kraftfuld anti age serum med C-vitamin og solbærkerneolie.

· Hjælper med at mindske solskader og pigmentering
· Tredobbelt vitamin sammensætning
· Fremmer en jævn og strålende hudtone
· Uden tilsat duft
· 100% vegansk

Viden om:

C-vitamin er et vandopløseligt vitamin, som du oftest møder i kapsler der skal beskyttes mod den aftagende effekt, som opstår i forbindelse med iltning. Triple Booster Serum er baseret på Ascorbyl Tetraisopalmitate, som er en anden version af C-vitamin. Det er en olieopløselig udgave som er mere solid i forhold til den vandopløselige udgave.

Dette giver et stabil og varigt C-vitamin i produktets levetid og dermed et mere effektivt resultat. Det er vigtigt du ryster produktet inden brug, så du opnår en ligelig fordeling af vitaminet.

Effekten:

Triple Booster Serum er en symfoni af effektfulde vitaminer og olier med unikke egenskaber.  Serumoilen arbejder med at mindske pigmentpletter og forbedrer hudens tekstur. Antioxidanterne E og F søger for at reparere og forny huden imens en kraftfuld solbærkerneolie skaber en vidunderlig følelse på huden.

Derudover indeholder produktet ekstrakt fra olivenkerne, som virker smidiggørende og har en kollagen boostende effekt på huden. En total vidunderlig luksus serumolie, som vil efterlade din hud smuk og med en fin stuktur.

Sådan bruger du produktet:

Start med at ryste produktet, så du får fordelt C-vitaminet ordenligt i olien.  Vi anbefaler som udgangspunkt at du bruger Triple Booster om natten. Den kan både bruges alene eller sammen en natcreme. Hvis du døjer med ekstra tør hud vil du også få gavn af et par dråber under din dagcreme.

1/ Start med at rense huden.

2/ Ryst produktet og kom et pump af Triple Booster ud i fingerspidserne.

3/ Opvarm serumen ved at gnide fingerspidserne mod hinanden.

4/ Masser efterfølgende serumen ind i huden.

Ingredienser:
Vitis Vinifera Seed Oil, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Olea Europaea Fruit Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Ribes Nigrum Seed Oil, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate (and) Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Prunus Amygdalus Dulcis Oil and Topcopherol. 99% Naturlige ingredienser. 20% Økologisk. 100% Vegansk.

Mere hverdagsmagi?

Hos Dit Fokus spreder vi glimmer og glæde i din hverdag med vores skønne forkælelsessortiment.

Levering og retur

Se vores handelsbetingelser