Ansigtsscrub – Crystal peeling / 50ML

229,00 kr.

Sikker online betaling med Billwerk

Kategorier ,

Gratis fragt

Ved køb for 499,-

1-3 dages levering

Alle hverdage

14 dages returret

Fra du modtager varen

Sikker betaling

Med Billwerk

Beskrivelse

Få en glødende hud med vores eksklusive ansigtsscrub! Udført med små kvartskrystaller, der skånsomt fjerner de døde hudceller, blødgør og optimerer hudens fornyelsesproces. Få den fineste hud med vores eksklusive ansigtsscrub!


· Delikat og cremet konsistens

· Tilfører fløjlseffekt og fornyer huden
· Optimerer optagelsen af dine øvrige hudplejeprodukter
· 100% vegansk
· Parfumefri

Viden om:

I forbindelse med at du bruger Crystal ansigtspeeling er det vigtigt du altid køre rundt i cirkulære bevægelser. Det giver først og fremmest en mere ensartet og jævn eksfoliering og det er godt for blodcirkulationen.

Her er det vigtigt at du ikke skrubber frem og tilbage da det i stedet slider og belaster huden. For at opnå bedste resultat kan det godt betale sig at grundig særligt på de tørre områder. Det giver et bedre resultat. Ansigtspeelingen er uden tilsat parfume.

Effekten:

Efter behandlingen fremstår din hud både mere glat og jævn. En vidunderlig følelse af fløjlshud som stråler vitalt. Men det aller bedste er, at når du efterfølgende bruger dine plejeprodukter får du langt bedre optag og udnyttelse af de gode nærringstoffer.

Derfor giver et jævnligt brug af Crystal ansigtspeeling din hud de absolut og mest optimale forhold, så huden kan fremstå sund, silkefin og glad.

Sådan bruger du produktet:

Vi anbefaler at du bruger den til din pleje om natten under din natcreme.  Restoring ansigtsserum er ekstra aktiv og du vil derfor få mest ud af at bruge den om natten.

1/ Start med at rense huden med dit renseprodukt.

2/ Kom herefter en passende mængde ud i fingerspidserne som fordeles i ansigtet.

3/ Eksfolier med undtagelse af øjenområdet huden i ansigtet i cirkulære bevægelser.

4/ Skyld af i lunket vand og påfør herefter dit serum, ansigtscreme eller din olie.

Ingredienser:
Aqua, Helianthus Annuus Seed Oil, Quartz, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Betaine, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Sodium Lauroyl Glutamate, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Hydrogenated Castor Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Tocopherol, Potassium Sorbate, Sodium Levulinate, Xanthan Gum, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Glyceryl Caprylate, Citric Acid. 99,9% fra naturlige ingredienser. 100% vegansk.

Mere hverdagsmagi?

Hos Dit Fokus spreder vi glimmer og glæde i din hverdag med vores skønne forkælelsessortiment.

Levering og retur

Se vores handelsbetingelser