Æterisk olie – Heaven /10 ML

269,00 kr.

Sikker online betaling med Billwerk

Varenummer AEH50035 Kategorier , , Mærker ,

Gratis fragt

Ved køb for 499,-

1-3 dages levering

Alle hverdage

14 dages returret

Fra du modtager varen

Sikker betaling

Med Billwerk

Beskrivelse

En himmelsk duft af blød lavendel tilsat en frisk og opløftende grapefrugt som delikat afrundes af ylang ylang blomsten. En ægte æterisk olieblanding som dufter af ro, afstres og hjertevarme.

· Bruges til aromaterapi til at skabe en stemning af ro
· Bruges i en duftlampe som rumduft, eller til saunagus i spaen
· Kan tilsættes en krops eller ansigtsolie for at tilføre duft til olien
· Bruges i vaskemaskinens skyllerum for at tilføre vasketøjet en himmelsk duft
· 100% vegansk

Viden om:

Det er svært ikke at blive tæt på forelsket når man først finder ud af at bruge de æteriske olier korrekt og til de rette formål. Selvfølgelig glæder det dig som arbejder professionelt og bruger olierne til saunagus for at skabe forskellige stemninger. Eller i forbindelse med ansigtsbehandlinger, hvor et par dråber bruges i et vandbad til varme omslag, som skaber en vidunderlig duft og stemning i en behandling.

Men også os derhjemme. Vi kan drage stor nytte af olierne. Det kan være i luftlampen til at skabe en stemning af spa og ro. Et par dråber i fodbadet, eller blot det at dyppe din vaskeklud i en skål med varmt vand og æterisk olie olie som lægge hen over ansigtet. Nyd varmen og ny duften og tag et par dybe vejtrækninger. Du kan også bruge et par dråber æteriske olie når du damper ansigtet. Et vandfad med varmt dampende vand og et par dråber æterisk olie, og så håndklæde hen over kan også give en vidunderlig aroma oplevelse.

Effekten:

De æteriske olier er blevet brugt bagudrettet i tiden som en naturlig form for terapeutisk medicin. Når de æteriske olier bruges rigtigt virker de med deres vidunderlige og berusende dufte ved at skabe behagelige stemninger. Heavens sammensætning er kombineret med den tanke, at duften kan skabe en behagelig og rolig stemning.

Hovednoten er lavendel som siges at virke afstressende og skabe ro, mellemnoten er grapefugt som skaber glæde og bundnoten er baseret på ylang ylang blomsten, som siges at virke afslappende og varmt på det følelsesmæssige. Alt i alt en duft til at skabe en meditativ, varm og behagelig stemning med.

Sådan bruger du produktet:

Første regel er altid, at når du bruger æteriske olier hjemme eller professionelt at få luftet ud inden du starter. Fordi olierne dufter langt bedre på frisk ilt. Brug ca. 1-6 dråber ad gangen til en liter vand.

Sådan bruger du produktet:

1/ Start med at rense luften med et åbent vindue.

2/ Åben flasken vend den på hovedet og lad oliedråberne langsomt dryppe ud af dråbetælleren.

3/ Alt afhængig af vand, eller oliemængden anbefales maks en til seks dråber olier.

4/ Sørg herefter for at blande olien godt rundt så du er sikker på en jævn fordeling.

Ingredienser:
Lavandula Angustifolia Flower Oil, Citrus Paradisi Peel Oil, Cananga Odorata Flower Oil. Benzylbenzoat, farnesol, linalool, benzylsalicylat, geraniol, eugenol, citral og limonen. Bemærk, at alle æteriske olier kan være allergifremkaldende. Må ikke bruges direkte på huden.

Mere hverdagsmagi?

Hos Dit Fokus spreder vi glimmer og glæde i din hverdag med vores skønne forkælelsessortiment.

Levering og retur

Se vores handelsbetingelser

Populære produkter

Gavekort
Gaveæsker
Populært til hende
Populært til ham
Vores gavetips
Firmagaver

MITFOKUS

Neglelak varianter

Lip stain varianter

Activator

inkluderes når du køber "Lip Stain Kit", men ikke "Masque"