Æterisk olie – Boost / 10 ML

289,00 kr.

Sikker online betaling med Billwerk

Varenummer AEB50036 Kategorier , , Mærke

Gratis fragt

Ved køb for 499,-

1-3 dages levering

Alle hverdage

14 dages returret

Fra du modtager varen

Sikker betaling

Med Billwerk

Beskrivelse

En varm, dyb og krydret duft af patchouli som delikat afrundes af en blomsteragtig duft af Ylang Ylang krydret med mellemnoten af rosemarinolie. En luksuriøs og vidunderlig blanding, der dufter spændende krydret, varm og stærk.

· Bruges til aromaterapi til at skabe en stemning af ro
· Bruges i en duftlampe som rumduft, eller til saunagus i spaen
· Kan tilsættes en krops eller ansigtsolie for at tilføre duft til olien
· Bruges i vaskemaskinens skyllerum for at tilføre vasketøjet en himmelsk duft
· 100% vegansk

Viden om:

Det er svært ikke at blive tæt på forelsket når man først finder ud af at bruge de æteriske olier korrekt og til de rette formål. Selvfølgelig gælder det dig, som arbejder professionelt og bruger olierne til saunagus til at skabe forskellige stemninger. Eller i forbindelse med ansigtsbehandlinger, hvor et par dråber bruges i et varmt vandbad til omslag, som skaber en vidunderlig duft og stemning i en behandling. Men også os derhjemme. Vi kan drage stor nytte af olierne. Det kan være i luftlampen til at skabe en stemning af spa og ro. Et par dråber i fodbadet, eller blot det at dyppe din vaskeklud i en skål med varmt vand og æterisk olie som lægges hen over ansigtet. Nyd varmen og nyd duften og tag et par dybe vejtrækninger.

Du kan også bruge et par dråber æteriske olie når du damper ansigtet. Et vandfad med varmt og dampende vand, et par dråber æterisk olie, og så håndklæde hen over, kan også give en vidunderlig aroma oplevelse.

Effekten:

De æteriske olier er blevet brugt før i tiden som en form for naturlig terapeutisk medicin. Når de æteriske olier bruges rigtigt virker deres berusende og vidunderlige dufte ved at skabe behagelige stemninger. Boost er en duftblanding kombineret med tanke på, at duften kan skabe en dyb, styrkende og fokuserende stund.

Hovednoten og bundnoten er Patchouli som siges at virke styrkende og afbalancerende, mellemnoten her er Ylang Ylang blomsten, som siges at virke afslappende og varm på det følelsesmæssige. En anden mellemnote er Rosemarin olien som siges at virke fokuserende samt hukommelsesforbedrende. Alt i alt en spændende, krydret og styrkende duft som er sammensat med tanke på at kan kunne skabe en meditativ, styrkende og fokuserende stund.

Sådan bruger du produktet:

Sørg altid for at lufte ud inden du starter med at bruge en æterisk olie. Fordi olierne dufter langt bedre på frisk ilt. Cirka mål. Brug ca. 1-6 dråber ad gangen til en liter vand. Brug hellere for lidt end for meget.

1/ Start med at åbne vinduet og skift luften i rummet.

2/ Vend olien på hovedet og lad oliedråberne langsomt dryppe fra dråbetælleren ned i vandet eller olien.

3/ Alt afhængig af vand, eller oliemængden anbefales det at bruge max. en til seks dråber olier.

4/ Herefter blandes den æteriske olie rundt så du er sikker på en jævn fordeling af produktet.

Ingredienser:
Pogostemon Cablin Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Cananga Odorata Flower Oil. Benzylbenzoat, farnesol, linalool, benzylsalicylat, geraniol, eugenol og limonen. Bemærk, at alle æteriske olier kan være allergifremkaldende. Må ikke bruges direkte på huden.

Mere hverdagsmagi?

Hos Dit Fokus spreder vi glimmer og glæde i din hverdag med vores skønne forkælelsessortiment.

Levering og retur

Se vores handelsbetingelser

Populære produkter

Gavekort
Gaveæsker
Populært til hende
Populært til ham
Vores gavetips
Firmagaver

MITFOKUS

Neglelak varianter

Lip stain varianter

Activator

inkluderes når du køber "Lip Stain Kit", men ikke "Masque"