Intimate Wash and Shave, Protect

175,00 kr.

Sikker online betaling med Billwerk

Kategori

Gratis fragt

Ved kรธb for 499,-

1-3 dages levering

Alle hverdage

14 dages returret

Fra du modtager varen

Sikker betaling

Med Billwerk

Beskrivelse

150 mL

protectย INTIMATE WASH AND SHAVE er en blรธd og mild skumsรฆbe, som er udviklet til intimvask og -barbering.

Produktets lave pH-vรฆrdi er med til at sikre opretholdelse af intimomrรฅdets naturlige pH-balance. Kombinationen af vaske-aktivstofferne i sรฆbebasen giver et tรฆt, cremet og fyldigt skum, som gรธr intimvask og -barbering behagelig og skรฅnsom.

Skumsรฆben indeholder mange aktive, naturlige og รธkologiske ingredienser, som er sรฆrligt egnede til intimpleje, og din hud efterlades renset, fugtet og plejet.

Et sundt og afbalanceret intimomrรฅde har afgรธrende betydning for dit helbred og for din fรธlelse af velvรฆre. Derfor bรธr du sikre rutinemรฆssig pleje af dit intimomrรฅde med produkter, der er udviklet til intimpleje.

At bruge protect INTIMATE WASH AND SHAVE til intimvask og -barbering er en god mรฅde at passe pรฅ dig selv og dit underliv. Du gรธr noget godt for din intimflora ved at forebygge og afhjรฆlpe intim ubalance, og samtidig sikrer du hensigtsmรฆssig vask og nรฆnsom barbering med et produkt, der egner sig til begge dele.

Tilpasset intimomrรฅdets pH
Bidrager til en sund intimflora
Forebygger intim ubalance
Renser, fugter og plejer din hud
Har et lรฆkkert, cremet skum
Sikrer en skรฅnsom intimbarbering
Sรฆrdeles velegnet til fรธlsom hud
Uden parfume
Uden hormoner
Vegansk
Dermatologisk testet
Indeholder รธkologiske ingredienser
Dansk produceret

protect INTIMATE WASH AND SHAVE anvendes i badet pรฅ vรฅd eller fugtig hud og pรฅfรธres udvendigt i intimomrรฅdet.

Ingredienser:
Vand, Cocamidopropyl Betain, Aloe Barbadensis-blade (Aloe Vera), Mรฆlkesyre, Acacia Concinna-frugtekstrakt, Balanites Aegyptiaca-frugtekstrakt, Glycerin, Gypsophila Paniculata-rodekstrakt, Hyssopus Officinalis-ekstrakt, Glycyrrhiza Glabra-rodekstrakt (lakridsrodsekstrakt), Vitex Agnus Castus-ekstrakt, saccaridisomerat, sulfateret ricinusolie, Allantoin, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Natriumbenzoat, Kaliumsorbat, Sorbinsyre, Citronsyre, Natriumcitrat, Alkohol protect INTIMATE WASH AND SHAVE indeholder mange aktive, naturlige og รธkologiske ingredienser med eksfolierende, rensende og beskyttende egenskaber, som er sรฆrligt egnede til intimvask og -barbering. Aloe Vera virker beroligende og lindrende pรฅ huden og har plejende, fugtighedsbevarende og antibakterielle egenskaber. Mรฆlkesyre fugter og renser nรฆnsomt huden, modvirker irritation og er med til at sikre en optimal mikrobiologisk flora i intimomrรฅdet. Glycerin hjรฆlper med at binde og bevare fugt i huden og har en forbedrende effekt pรฅ hudens spรฆndstighed. Det vitaminrige lakridsrodsekstrakt tilfรธrer din hud nรฆring og virker talgregulerende og beroligende. Allantoin hjรฆlper med at bevare din huds fugtbalance og integritet ved bl.a. at fjerne beskadiget vรฆv og dรธde hudceller. Samtidig fremmer det hudens evne til at generere nyt vรฆv. Citronsyre, som er udvundet af citrusfrugter, har eksfolierende og pH-regulerende egenskaber. Ingrediensen hjรฆlper desuden med at undgรฅ tilstoppede porer.

Mere hverdagsmagi?

Hos Dit Fokus spreder vi glimmer og glรฆde i din hverdag med vores skรธnne forkรฆlelsessortiment.

Levering og retur

Se vores handelsbetingelser

Populรฆre produkter

Gavekort
Gaveรฆsker
Populรฆrt til hende
Populรฆrt til ham
Vores gavetips
Firmagaver

MITFOKUS

Lip stain varianter

Activator

inkluderes nรฅr du kรธber "Lip Stain Kit", men ikke "Masque"