1-3 hverdages levering
Fri fragt fra 499,-
4,5 stjerner på Trustpilot
Tidligere
Næste
Tilbud

Startpakke: Anti-aging

499 kr.

Levering & retur
Betalingsmuligheder
Kategorier ,

Anti-age start kit.

Trænger din hud til et målrettet boost mod alders tegn, fine linjer og rynker, så er denne YouBox en fantastisk startpakke. Indeholder 4 full size produkter der målrettet reducerer og mindsker dine linjer.

Anti-aging

  • Øjenserum, 30ml.
  • Niacinamide ansigtsserum, 30ml.
  • Retinol ansigtsserum, 30ml.
  • Blåbær ler stick, 75g.

 

Hvordan anvender du produkterne:

  1. Øjenserum.(efter rens af ansigt morgen og aften) påfører du med pipetten, fra øjenkrog og ud. Derefter dupper du med ringfingeren, igen fra øjenkrog og ud. Du behøver ikke at duppe tør, den trænger hurtigt ind.
  2. Niacinamide ansigts morgenserum.VoresNiacinamide Serum er formuleret til, at nære og lysne udseendet af en kedelig, og træt hud. Hjælper med at forbedre ujævn tone, og udglatter huden, for en fornyet, og mere strålende glød. Serummet indeholder: Niacinamide 5%. Masseres blidt ind i huden med opadgående bevægelser, og anvendes inden dagcreme.
  3. Retinol ansigts aftenserum. Retinol har en molekylær struktur, der er lille nok til at bryde gennem de nederste hudlag og forbedre dens tekstur. Retinol glatter og toner huden for at genskabe spændstighed og et blødere og mere strålende udseende. Masseres blidt ind i huden med opadgående bevægelser, og anvendes inden natcreme
  4. Blåbær ler stick er god til at fugte, genoplive, stramme op og berolige huden. Kan anvendes i hele ansigtet. Blueberry stick bekæmper ældningstegn ved at reducere og forhindre forekomsten af ​​rynker, fine linjer og smilelinjer. Den fungerer også godt for alle med andre almindelige hudsygdomme som akne, misfarvning og hyper pigmentering. Denne stick indeholder retinol.

Produktanmeldelser

Du kiggede også på

Shop efter brand

Nyheder

Gavekort

Makeup

Øjenskygge

Mascara

Læber

Foundation

Negle

Tilbehør & børster

Se alle

Hudpleje

Kropspleje

Håndpleje

Ansigtspleje

Fodpleje

Solcreme

Se alle

Delikatesser

Vingummi

Lakrids

Karameller

Chokolade

Bolcher

Se alle

Bolig

Til køkkenet

Pynteting

Håndsæbe

Glas & krus

Duftlys

Duftfriskere

Se alle