1-3 hverdages levering
Fri fragt fra 499,-
4,5 stjerner på Trustpilot
Tidligere
Næste
Tilbud

Rødme og rosacea

499 kr.

Levering & retur
Betalingsmuligheder
Kategorier ,

Sensitiv hud – starter kit.

Når huden rødmer, er det fordi der sker en hyperreaktivitet eller overaktivitet i hudens blodkar. Blodkarrene udvides hurtigt og det er dét, der skaber rødmen i hudens øverste lag. Dette kalder man for en opblussen. Opblussen fremkommer pludseligt, afledt af forskellige faktorer. Denne startpakke vil berolige og kontrollere din rødme og rosacea.

Rødme og rosacea

  • Niacinamide ansigtsserum, 30ml.
  • Soothing Face serum, 30ml.
  • Hybenfrø kerneolie, 30ml.
  • Grøn te ler-stick

 

Hvordan anvender du produkterne:

  1. Niacinamide serum.(Skal anvendes efter rens af ansigt, hver morgen). Niacinamid reducerer betændelse, som kan hjælpe med at lette rødme fra eksem, akne og andre inflammatoriske hudsygdomme. Minimerer porens udseende over tid.
  2. Soothing ansigtsserum.Soothing Serum er formuleret til at kontrollere og berolige rosacea, og rødme symptomer. Denne ansigtsserum er en nat serum, og bør ikke anvendes om dagen.
  3. Hybenfrø kerne olie.Hybenfrø olie er en organisk, koldpresset olie, der indeholder en potent blanding af vitaminer, antioxidanter og essentielle fedtsyrer, hvilket gør den til en effektiv måde at tackle akne ar dannelse på. Når Retinol serummet er trængt ned i huden massere du olien ind i huden. Du anvender ikke en natcreme efter brug.
  4. Grøn te ler-stick indeholder ekstrakt af grøn te, der skånsomt kan lindre og forbedre rødme huden ved at absorbere overskydende olie. Blødgør gamle døde hudceller og renser porer og snavs. Den balancerer overskydende olie på huden. Genopbygger fugt og næring til huden, og efterlader huden blød og skinnende. Kan anvendes i hele ansigtet.

Produktanmeldelser

Du kiggede også på

Shop efter brand

Nyheder

Gavekort

Makeup

Øjenskygge

Mascara

Læber

Foundation

Negle

Tilbehør & børster

Se alle

Hudpleje

Kropspleje

Håndpleje

Ansigtspleje

Fodpleje

Solcreme

Se alle

Delikatesser

Vingummi

Lakrids

Karameller

Chokolade

Bolcher

Se alle

Bolig

Til køkkenet

Pynteting

Håndsæbe

Glas & krus

Duftlys

Duftfriskere

Se alle