1-3 hverdages levering
Fri fragt fra 499,-
4,5 stjerner på Trustpilot
Tidligere
Næste
Tilbud

Reparér, beskyt og forebyg

499 kr.

Levering & retur
Betalingsmuligheder
Kategorier ,

Moden, og aldrende hud (+50) starter kit.

Fornyer hudens udstråling og reducerer fine linjer. Det er en pakke der egner sig til et modent publikum, eller til dig der har fået pigmenter du gerne vil bekæmpe, eller hvis du blot ønsker at forebygge din hud.

Reparér, beskyt og forebyg

  • Vitamin E ansigtsserum, 30ml.
  • Sol ansigtsserum, 30ml.
  • Forebyggende og behandlende Pigment ansigtsserum, 30ml.
  • Pink ler-stick, 75g.

 

Hvordan anvender du produkterne:

  1. Vitamin E serum.(efter rens af ansigt hver morgen) Vitamin E Serum hjælper med at revitalisere og reparere din hud, samtidig med, at det beskytter din hud mod miljøforurening.  Vitamin E er en antioxidanter, reducerer synligt forekomsten af porer, fine linjer og rynker.
  2. Solserum faktor 50er en letvægtsserum der giver solbeskyttelse til din hud, som du kan anvende hele året. Den er hurtigabsorberende og med sin lette formel får den huden til at se og føles mere strålende, ungdommelig, samtidig med at den beskytter mod miljømæssige stressfaktorer. Du skal anvende den efter at du har påført Vitamin E ansigtsserum, og inden din dagcreme.
  3. Dark Spot serum hjælper med at lysne Melasma, Postinflammatorisk hyper pigmentering, pigmentering, solskoldningspletter, og alderspletter. Når serummet anvendes hver aften, kan det forbedre den generelle hudtone og klarhed. Påfør to til tre dråber på ren hud og massér ansigtet, indtil det er helt absorberet. Bruges om natten før natcreme.
  4. Pink ler-stick. Pink lerer god til at eksfoliere, pleje og fugte huden. Pink ler stick indeholder roseekstrakt. Den afrenser gamle døde hudceller, plejer, blødgører, tilfører fugt og næringsstoffer til huden og gør huden lys og delikat. Rens ansigtet inden brug. Påfør ler-masken, gerne med opadgående bevægelser, og undgå øjenomgivelser og læber. Lad sidde i 10-20 minutter, og vask af med lunkent vand.

Produktanmeldelser

Du kiggede også på

Shop efter brand

Nyheder

Gavekort

Makeup

Øjenskygge

Mascara

Læber

Foundation

Negle

Tilbehør & børster

Se alle

Hudpleje

Kropspleje

Håndpleje

Ansigtspleje

Fodpleje

Solcreme

Se alle

Delikatesser

Vingummi

Lakrids

Karameller

Chokolade

Bolcher

Se alle

Bolig

Til køkkenet

Pynteting

Håndsæbe

Glas & krus

Duftlys

Duftfriskere

Se alle