1-3 hverdages levering
Fri fragt fra 499,-
4,5 stjerner på Trustpilot
Previous slide
Next slide

Pakke: Rødme og rosacea serum, 3 styk

699 kr.

Levering & retur
Betalingsmuligheder
Kategorier ,

Rødme og rosacea serum pakke: Niacinamide ansigtsserum, Soothing Face serum og Hybenfrø kerneolie.

Når huden rødmer, er det fordi der sker en hyperreaktivitet eller overaktivitet i hudens blodkar. Blodkarrene udvides hurtigt og det er dét, der skaber rødmen i hudens øverste lag. Dette kalder man for en opblussen. Opblussen fremkommer pludseligt, afledt af forskellige faktorer. Denne YouBox vil berolige og kontrollere din rødme og rosacea.

Husk at du skal anvende separate produkter til øjenomgivelserne.

Tip! Du har stor fordel af, at anvende:

  • Du bør anvende solserum hver dag. Anvendes efter Hamp ansigtsserum, og inden din dagcreme. Sol serum indgår ikke i denne pakke.
  • LED lysterapimasken, blåt lys.
  • Miracle Booster, alene eller med lysterapimasken.
  • Du skal aldrig anvende plejeprodukter med parfume.

Hvordan anvender du produkterne:

  1. Niacinamide serum.(Skal anvendes efter rens af ansigt, hver morgen). Niacinamid reducerer betændelse, som kan hjælpe med at lette rødme fra eksem, akne og andre inflammatoriske hudsygdomme. Minimerer porens udseende over tid.
  2. Soothing ansigtsserum.Soothing Serum er formuleret til at kontrollere og berolige rosacea, og rødme symptomer. Denne ansigtsserum er en nat serum, og bør ikke anvendes om dagen.
  3. Hybenfrø kerne olie.Hybenfrø olie er en organisk, koldpresset olie, der indeholder en potent blanding af vitaminer, antioxidanter og essentielle fedtsyrer, hvilket gør den til en effektiv måde at tackle akne ar dannelse på. Når Retinol serummet er trængt ned i huden massere du olien ind i huden. Du anvender ikke en natcreme efter brug.

Hvad er rosacea?

Rosacea er en kronisk betændelse af huden i ansigtet. Sygdommen starter med rødme midt i ansigtet, og en følelse af stikken og prikken i huden. På kinder, i panden og på næsen bliver huden lidt fortykket med små udvidede blodkar. Knopper og bumser er en del af sygdommen.

Hvorfor får man rosacea?

Hvad er årsagen til rosacea? Man kender ikke årsagen til rosacea. Det kan være arveligt, og meget tyder på, at længerevarende udsættelse for sollys kan udløse sygdommen.

Kan man få rosacea som ung?

Rosacea hos børn og unge

Nogen gange er det muligt allerede at identificere præ-Rosacea hos teenager eller tidligt I 20´erne. Sygdommen diagnosticeres ofte når man kommer tit til hudlægen for at få behandlet akne og har oplevet rødmen og opblussende hud I lange perioder.

Produktanmeldelser

Shop efter brand

Nyheder

Gavekort

Makeup

Øjenskygge

Mascara

Læber

Foundation

Negle

Tilbehør & børster

Se alle

Hudpleje

Kropspleje

Håndpleje

Ansigtspleje

Fodpleje

Solcreme

Se alle

Delikatesser

Vingummi

Lakrids

Karameller

Chokolade

Bolcher

Se alle

Bolig

Til køkkenet

Pynteting

Håndsæbe

Glas & krus

Duftlys

Duftfriskere

Se alle