1-3 hverdages levering
Fri fragt fra 499,-
4,5 stjerner på Trustpilot
Previous slide
Next slide

Pakke: Reparér, beskyt og forebyg, 3 styk

799 kr.

Levering & retur
Betalingsmuligheder
Kategorier ,

Reparér, beskyt og forebyg din hud: Vitamin E ansigtsserum, Sol ansigtsserum, og Forebyggende og behandlende Pigment ansigtsserum.

Denne pakke er til dig der ønsker at beskytte og reparere din hud. Det er en pakke der egner sig til et modent publikum, eller til dig der har fået pigmenter du gerne vil bekæmpe, eller hvis du blot ønsker at forebygge din hud.

 

Hvordan anvender du produkterne:

  1. Vitamin E serum.(efter rens af ansigt hver morgen) Vitamin E Serum hjælper med at revitalisere og reparere din hud, samtidig med, at det beskytter din hud mod miljøforurening.  Vitamin E er en antioxidanter, reducerer synligt forekomsten af porer, fine linjer og rynker.
  2. Solserum faktor 50er en letvægtsserum der giver solbeskyttelse til din hud, som du kan anvende hele året. Den er hurtigabsorberende og med sin lette formel får den huden til at se og føles mere strålende, ungdommelig, samtidig med at den beskytter mod miljømæssige stressfaktorer. Du skal anvende den efter at du har påført Vitamin E ansigtsserum, og inden din dagcreme.
  3. Dark Spot serum hjælper med at lysne Melasma, Postinflammatorisk hyper pigmentering, pigmentering, solskoldningspletter, og alderspletter. Når serummet anvendes hver aften, kan det forbedre den generelle hudtone og klarhed. Påfør to til tre dråber på ren hud og massér ansigtet, indtil det er helt absorberet. Bruges om natten før natcreme.

 Advarsel

  • Stop med at brug serummet hvis irritation og rødme ikke vil forsvinde.
  • Undgå direkte øjenkontakt.
  • Dette produkt bør ikke anvendes af børn under 16år.

Holdbarhed: 3år

 

 

Produktanmeldelser

Shop efter brand

Nyheder

Gavekort

Makeup

Øjenskygge

Mascara

Læber

Foundation

Negle

Tilbehør & børster

Se alle

Hudpleje

Kropspleje

Håndpleje

Ansigtspleje

Fodpleje

Solcreme

Se alle

Delikatesser

Vingummi

Lakrids

Karameller

Chokolade

Bolcher

Se alle

Bolig

Til køkkenet

Pynteting

Håndsæbe

Glas & krus

Duftlys

Duftfriskere

Se alle