1-3 hverdages levering
Fri fragt fra 499,-
4,5 stjerner på Trustpilot
Previous slide
Next slide

Pakke: Pigment og solskadet hud, 3 styk

759 kr.

Levering & retur
Betalingsmuligheder
Kategorier ,

Pigment og solskadet hud: Vitamin C ansigtsserum, Sol ansigtsserum, og Forebyggende og behandlende Pigment ansigtsserum.

Denne pakke er til dig der ønsker at beskytte og reparere din hud. Det er en pakke der egner sig til et modent publikum, eller til dig der har fået pigmenter du gerne vil bekæmpe, eller hvis du blot ønsker at forebygge din hud.

 

Hvordan anvender du produkterne:

  1. Vitamin C serum. Du skal bruge Vitamin C serum hver morgen inden du påfører soldråber og dagcreme. (Efter rens af ansigt) massere du serummet ind, husk altid at din bevægelser går opad. Og aldrig frem og tilbage. Serummet har en let vandet konsistens, og den vil hurtigt blive absorberet ind i din hud. Undgå øjenomgivelser.
  2. Solserum faktor 30 er en letvægtsserum der giver solbeskyttelse til din hud, som du kan anvende hele året. Den er hurtigabsorberende og med sin lette formel får den huden til at se og føles mere strålende, ungdommelig, samtidig med at den beskytter mod miljømæssige stressfaktorer. Du skal anvende den efter at du har påført Vitamin C ansigtsserum, og inden din dagcreme.
  3. Dark Spot serum hjælper med at lysne Melasma, Postinflammatorisk hyper pigmentering, pigmentering, solskoldningspletter, og alderspletter. Når serummet anvendes hver aften, kan det forbedre den generelle hudtone og klarhed. Påfør to til tre dråber på ren hud og massér ansigtet, indtil det er helt absorberet. Bruges om natten før natcreme.

 Advarsel

  • Stop med at brug serummet hvis irritation og rødme ikke vil forsvinde.
  • Undgå direkte øjenkontakt.
  • Dette produkt bør ikke anvendes af børn under 16år.

Holdbarhed: 3år

Produktanmeldelser

Shop efter brand

Nyheder

Gavekort

Makeup

Øjenskygge

Mascara

Læber

Foundation

Negle

Tilbehør & børster

Se alle

Hudpleje

Kropspleje

Håndpleje

Ansigtspleje

Fodpleje

Solcreme

Se alle

Delikatesser

Vingummi

Lakrids

Karameller

Chokolade

Bolcher

Se alle

Bolig

Til køkkenet

Pynteting

Håndsæbe

Glas & krus

Duftlys

Duftfriskere

Se alle