1-3 hverdages levering
Fri fragt fra 499,-
5 stjerner på Trustpilot
Previous slide
Next slide

Pakke: Mild skrub & Glow Toner

299,00 kr.

Levering & retur
Betalingsmuligheder
Kategorier ,

Pakke: Mild skrub & Glow Toner

Denne ansigtsskrub gel bruger naturlige eksfolierende ingredienser til forsigtigt at polere snavs og døde hudceller væk, gøre huden ren i dyben, og får huden til at se glat og strålende ud.

En toner bruges for at balancere hudens pH-værdi efter man har renset ansigtet. Samtidig forbereder toneren dit ansigt til bedre at kunne absorbere de produkter, som kommer på efterfølgende. Påførelse: Toner kan enten puttes på en vatrondel eller duppes direkte på huden med hænderne.

Når du bruger en toner dagligt, hjælper den ikke kun med at fjerne spor af snavs eller makeup, som er tilbage på hudens overflade efter rens. Den hjælper også med at minimere porerne, fjerner overskydende olier på hudens overflade, og snavs. Du skal bruge en smule toner på en vatrondel og duppe ansigtet igennem hver gang du har eksfolieret eller renset ansigtet, og altid inden serum.

Glow toner eksfolierer, lysner og udglatter huden. Får huden til at se lysere og mere strålende ud.

Vejledning:  Eksfolier dit ansigt med vores milde ansigtsskrub, dup derefter med Glow toner, gerne 2-3 gange om ugen. For et renere mere ensartet, blødere og strålende look.

 

Vejledning:

  • Rens ansigtet for makeup.
  • Eksfoliér dit ansigt med mild ansigtsskrub.
  • Dup det tørt.
  • Påfør Glow toner på en vatrondel.
  • Herefter skal du anvende vatrondellen i hele ansigtet og hals.
  • Undgå øjenomgivelserne.
  • Påfør herefter ansigtserum og moisturizer.

Advarsel:

Kun til ekstern brug. Må ikke anvendes på beskadiget eller ødelagt hud. Undgå kontakt med øjnene. Holdes utilgængeligt for børn under 16år.

Holdbarhed: 3år

 

Indeholder:

SODIUM HYALURONATE (Natrium hyaluronat): Denne ingrediens er en form for hyaluronsyre, der kan trænge ind i de dybe lag af din hud. Her tiltrækker det fugt og reducerer betændelse. Når det påføres topisk, er natrium hyaluronat fremragende til at reducere tørhed og rynker.

GLYCOLIC ACID (Glykolsyre): Når den påføres huden, arbejder glykolsyre på at bryde bindingerne mellem det ydre lag af hudceller, inklusive døde hudceller, og det næste hud cellelag. Dette skaber en peeling effekt, der kan få huden til at fremstå glattere og mere jævn.

ASCORBIC ACID (Vitamin C): Antioxidant egenskaberne af C-vitamin (ascorbinsyre) og dets rolle i kollagensyntesen gør C-vitamin til et vigtigt molekyle for hudens sundhed. Kost og topisk ascorbinsyre har gavnlige virkninger på hudceller, og nogle undersøgelser har vist, at C-vitamin kan hjælpe med at forebygge og behandle ultraviolet (UV)-induceret fotoskader.

Ingredienser

AQUA,PROPYLENE GLYCOL,GLYCERIN,SODIUM POLYGLUTAMATE, HYDROXYETHYL UREA,SACCHAROMYCES/RICE FERMENT FILTRATE, BETAINE,XYLITYLGLUCOSIDE,ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, GLYCOLIC ACID,ASCORBIC ACID,PANAX GINSENG ROOT EXTRACT, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE,SODIUM HYALURONATE, SODIUM POLYACRYLATE,PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PHENOXYETHANOL.

Shop efter brand

Nyheder

Gavekort

Makeup

Øjenskygge

Mascara

Læber

Foundation

Negle

Tilbehør & børster

Se alle

Hudpleje

Kropspleje

Håndpleje

Ansigtspleje

Fodpleje

Solcreme

Se alle

Delikatesser

Vingummi

Lakrids

Karameller

Chokolade

Bolcher

Julekalendere

Se alle

Bolig

Til køkkenet

Pynteting

Håndsæbe

Glas & krus

Duftlys

Duftfriskere

Se alle