1-3 hverdages levering
Fri fragt fra 499,-
5 stjerner på Trustpilot
Previous slide
Next slide

Økologisk sæbe: Fyrrenål & Hyldeblomst

55,00 kr.

Levering & retur
Betalingsmuligheder

Forkæl din hud med denne økologiske og bæredygtige sæbe til hænder, krop og ansigt – en sand velplejeoplevelse!

Sæben er beriget med nærende ingredienser, der efterlader din hud blød og velplejet. Nyd dens silkebløde konsistens og det skønne skum, mens du forkæler dig selv med duften af tidligt nordisk forår.

INDHOLD

Vi har omhyggeligt udvalgt de bedste ingredienser til vores sæbe. Den er fremstillet med økologisk koldpresset rapsolie dyrket lokalt på Stevns, økologisk kokosolie, tørret økologisk hyldeblomst og æterisk (ægte) fyrrenålsolie – og intet andet. Vægt:
100 g.


EGENSKABER

Æterisk fyrrenålsolie er kendt for sine afslappende og antiseptiske egenskaber. Vi bruger ægte æterisk fyrrenålsolie, fremstillet ved vanddampdestillering af nålene fra økologisk skovfyr (Pinus Sylvestris). Denne olie har en karakteristisk og behagelig duft af frisk fyrrenål, der kan bidrage til en følelse af opvågning og energi. Med naturlige antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaber renser fyrrenålsolien huden og lindrer hudirritationer. Den bidrager også til at rense porerne, fjerne overskydende olie og forbedre hudens udseende.

Hyldeblomst har beroligende egenskaber, der lindrer og beroliger irriteret eller følsom hud. Den tilfører også fugt og hydrerer huden, efterlader den blød og velplejet. Rig på antioxidanter er hyldeblomsten kednt for at hjælpe med at bekæmpe frie radikaler og beskytte huden mod skadelige miljøfaktorer som forurening og solens UV-stråler. Hyldeblomst har også rensende egenskaber, der fjerner overskydende olie, snavs og urenheder fra huden, forbedrer hudens klarhed og efterlader den frisk og ren. Med sin skønne og behagelige duft har hyldeblomst en beroligende og opfriskende virkning på sindet, hvilket bidrager til en behagelig og afslappende oplevelse under brug af sæben.

Ved at inkludere hyldeblomst i sæben får du glæde af dens beroligende, fugtgivende, antioxidant- og rensende egenskaber. Det resulterer i en sæbe, der plejer og beskytter huden, samtidig med at den efterlader en forfriskende duft og en følelse af velvære.

Kokosolie er antibakteriel og meget fugtgivende. Koldpresset rapsolie plejer og giver huden fugt. Vores økologiske koldpressede rapsolie har et naturligt højt indhold af E-vitamin, som virker blødgørende og beskytter huden.

 

 

Shop efter brand

Nyheder

Gavekort

Makeup

Øjenskygge

Mascara

Læber

Foundation

Negle

Tilbehør & børster

Se alle

Hudpleje

Kropspleje

Håndpleje

Ansigtspleje

Fodpleje

Solcreme

Se alle

Delikatesser

Vingummi

Lakrids

Karameller

Chokolade

Bolcher

Julekalendere

Se alle

Bolig

Til køkkenet

Pynteting

Håndsæbe

Glas & krus

Duftlys

Duftfriskere

Se alle