1-3 hverdages levering
Fri fragt fra 499,-
5 stjerner på Trustpilot
Previous slide
Next slide

Økologisk sæbe: Appelsin & Hyben

55,00 kr.

Levering & retur
Betalingsmuligheder

Økologisk, bæredygtig fast sæbe til hænder, krop & ansigt.

Vores koldrørte sæbe er fyldt med næringsrige olier og efterlader din hud ren og blød, indhyllet i en tæt, cremet skum med en skøn duft af appelsin.


INDHOLD

Ecocert-certificeret kokosolie, økologisk koldpresset rapsolie dyrket på Stevns, økologisk koldpresset æterisk (ægte) appelsinolie, økologisk hybenpulver – og intet andet. Ingen overflødige tilsætningsstoffer – ren og naturlig hudpleje.
Vægt: 100 g.


EGENSKABER

Æterisk appelsinolie er en rig kilde til C-vitamin, en kraftig antioxidant, der beskytter huden mod frie radikaler og UV-skader. Den er kendt for at fremmer kollagenproduktionen, der er afgørende for hudens fasthed og elasticitet. Appelsinolie bruges som et naturligt antiseptisk og antiinflammatorisk middel, der bekæmper rødme, irritation og urenheder.

Hyben er kendt for sin rigdom af vitaminer, antioxidanter og essentielle fedtsyrer. Den fremmer en sund og strålende hud ved at forny hudceller og forbedre elasticiteten takket være dets høje indhold af vitamin A. Vitamin E i hyben fugter huden og hjælper med at reparere skadet væv. Hyben er rig på omega-3 og omega-6, der støtter hudens naturlige barriere og reducerer inflammation og rødme. Med sine naturlige antiinflammatoriske egenskaber lindrer hyben også hudirritation og inflammation.

Vores blanding inkluderer også antibakteriel kokosolie, der dybt fugter huden, og koldpresset rapsolie, der nærer og fugter huden. Rapsolie har et højt naturligt indhold af E-vitamin, der bidrager til at blødgøre og beskytte huden.

 

Vores sæbe er 100% økologisk, vegansk, palmeoliefri og er designet til at gøre en positiv forskel – for både dig og naturen.

Shop efter brand

Nyheder

Gavekort

Makeup

Øjenskygge

Mascara

Læber

Foundation

Negle

Tilbehør & børster

Se alle

Hudpleje

Kropspleje

Håndpleje

Ansigtspleje

Fodpleje

Solcreme

Se alle

Delikatesser

Vingummi

Lakrids

Karameller

Chokolade

Bolcher

Julekalendere

Se alle

Bolig

Til køkkenet

Pynteting

Håndsæbe

Glas & krus

Duftlys

Duftfriskere

Se alle