1-3 hverdages levering
Fri fragt fra 499,-
4,5 stjerner på Trustpilot
Previous slide
Next slide

Makeup Base Cream (Purple) inklusiv Kabuki børste

228 kr.

Levering & retur
Betalingsmuligheder
Kategorier ,

Lagformel for bedre dækning og beskyttelse

Makeup Base Cream (Purple) inklusiv Kabuki børste

Makeup Base (Purple) – 35g

LANTZ COPENHAGENS Makeup Base serie er en mild og parfumefri serie, der beskytter hudens barriere. Ideel under makeup og til at sløre farveforskelle I huden.
Findes I flere nuancer der alle indeholder solfaktor 35;

Skab et ensartet udseende med vores Purple Makeup Base cream, der lysner hudfarven. Velegner sig til mørkegul, pigmenteret og arret hud.
En naturlig makeup kræver en base som denne der fugter huden, forhindre hudoxidation, og evner at isolere skaderne på huden forårsaget af det det ydre miljø.
Formlen regulerer ujævn hudtone og reducerer den visuelle fremtoning af porernes størrelse. Anvendes inden makeup, eller lad den fungere som en langvarig concealer.

TIP! Hvis du føler dig hvid i overfladen. Anvend et lag almindelig Foundation efter, at du har påført Makeup basen. Du opnår derved en tone der matcher dine ønsker. 

Afslut eventuelt med en smule blush på kinderne.

Kabuki makeup børste

Den smukke håndlavede Kabuki børste er udarbejdet i lakeret birketræ, med aluminium greb der fæstner hårene. Børstens fornemmeste egenskab er, at bearbejde den flydende makeup base cirkulært og skånsomt rundt, så den efterlades flot og ensartet.

 

VEJLEDNING

Fordel den ønskede mængde på ren og fugtet hud med din fortrukne foundationbørste eller beauty blender.

ADVARSEL

Kun til ekstern brug. Undgå kontakt med øjnene. Afbryd brugen, hvis der vises tegn på irritation eller udslæt. Opbevares utilgængeligt for børn.

Holdbarhed: 3 år

Kabuki makeup børste

BESKRIVELSE

Den smukke håndlavede Kabuki børste er udarbejdet i lakeret birketræ, med aluminium greb der fæstner hårene. Børstens fornemmeste egenskab er, at bearbejde den flydende makeup base cirkulært og skånsomt rundt, så den efterlades flot og ensartet.

Lantz’ kabuki børste kombinerer kvalitetstræ med de fineste syntetiske hår, og så er den 100% vegansk.

Hårlængde: 2,5cm

Børstebredde: 3,5cm

Børstens fulde længde: 15cm

TIL DIG, DER VIL VIDE MERE

Til dig der endnu ikke ved hvad en Kabuki børste er, så er der tale om en kompakt og fyldig makeup børste, som er velegnet til at påføre flydende baser og concealers. Børsten har en rund form, der gør det nemt at lægge en fejlfri makeup, og så føles den utrolig behagelig på huden.

Skaftets tykkelse: 1,5cm

Skaftets længde: 8cm

 

Water, Ethylhexyl, methoxycinnamate, Glycerin, Isododecane, Polydecene, Dimethicone, C12-15 alkyl benzoate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazin, Citric Acid, Decyl Glucoside, Magnesium Aluminum Silicate, Titanium Dioxide, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Leaf Polysaccharides, Hyaluronic Acid, Allantoin, Xanthan Gum, Zinc Oxide, Ethylhexylglycerin, CI 77491 & CI 73015

 

Produktanmeldelser

Shop efter brand

Nyheder

Gavekort

Makeup

Øjenskygge

Mascara

Læber

Foundation

Negle

Tilbehør & børster

Se alle

Hudpleje

Kropspleje

Håndpleje

Ansigtspleje

Fodpleje

Solcreme

Se alle

Delikatesser

Vingummi

Lakrids

Karameller

Chokolade

Bolcher

Se alle

Bolig

Til køkkenet

Pynteting

Håndsæbe

Glas & krus

Duftlys

Duftfriskere

Se alle