1-3 hverdages levering
Fri fragt fra 499,-
4,5 stjerner på Trustpilot
Tidligere
Næste

Leveringstid: 1-3 hverdage. Du får fri fragt ved ordrer over 499 kr. Du kan returnere din ved at sende den retur med posten indenfor 30 dage fra pakken er ankommet.

279 kr.

Lantz Hud-rensesæt

279 kr.

Beskrivelse

Det er så vigtigt at få renset sin hud hver dag. Jeg elsker følelsen af ren hud inden jeg bruger mine ynglings pleje produkter.

Tænk bare på alt den skidt, snavs og forureningspartikler, som huden har suget til sig i løbet af dagen. Får du ikke renset huden, risikerer du at tilstoppe porerne, hvilket ikke bare øger risikoen for uren hud, men også får porerne til at syne større.

Pakken indeholder:

1 stk.

Glow Toner, 100ml.

En toner bruges for at balancere hudens pH-værdi efter man har renset ansigtet. Samtidig forbereder toneren dit ansigt til bedre at kunne absorbere de produkter, som kommer på efterfølgende. Påførelse: Toner kan enten puttes på en vatrondel eller duppes direkte på huden med hænderne.

Når du bruger en toner dagligt, hjælper den ikke kun med at fjerne spor af snavs eller makeup, som er tilbage på hudens overflade efter rens. Den hjælper også med at minimere porerne, fjerner overskydende olier på hudens overflade, og snavs. Du skal bruge en smule toner på en vatrondel og duppe ansigtet igennem hver gang du har eksfolieret eller renset ansigtet, og altid inden serum.

1 stk

Face scrub, 60ml.

Alfa og omega for en frisk og sund udstråling er regelmæssig eksfoliering, hvor det øverste lag af døde – og gråligt udseende, hudceller fjernes, Lantz anbefaler denne vidunderlige og milde eksfoliering til din hud.

Når du eksfolierer huden, fjerner du det øverste lag af døde hudceller, du renser porerne, og du stimulerer dannelsen af nye hudceller. Det får alt sammen din hud til at se mere frisk og sund ud.

Funktion:

Denne ansigtsskrub gel bruger naturlige eksfolierende ingredienser til forsigtigt at polere snavs og døde hudceller væk, gøre huden ren i dyben, og får huden til at se glat og strålende ud.

Leveringstid: 2-5 hverdage. Du får fri fragt ved ordrer over 499 kr. Du kan returnere din ved at sende den retur med posten indenfor 30 dage fra pakken er ankommet.

Andre kiggede også på

 • Tilbud

  2 x Ansigts- og hals lyspen

  1.198 kr.
 • Ansigts- og hals lyspen

  699 kr.
 • 3 x Mineral stick

  399 kr.
 • Seaweed, ler stick

  149 kr.
 • Blåbær, ler stick

  149 kr.

Shop efter brand

Nyheder

Gavekort

Makeup

Øjenskygge

Mascara

Læber

Foundation

Negle

Tilbehør & børster

Se alle

Hudpleje

Kropspleje

Håndpleje

Ansigtspleje

Fodpleje

Solcreme

Se alle

Delikatesser

Vingummi

Lakrids

Karameller

Chokolade

Bolcher

Se alle

Bolig

Til køkkenet

Pynteting

Håndsæbe

Glas & krus

Duftlys

Duftfriskere

Se alle