Tilbud

Leveringstid: 1-3 hverdage. Du får fri fragt ved ordrer over 499 kr. Du kan returnere din ved at sende den retur med posten indenfor 30 dage fra pakken er ankommet.

INDKØBSTASKE - cphbags

494 DKK

Ikke på lager

– Få hele din ordre pakket fint ind som gave.

Kategorier , ,

Beskrivelse

INDKØBSTASKE AF GENBRUGSMATERIALE – DESIGNET TIL INDKØB

CPHBAGS har designet den perfekte indkøbstaske produceret af genanvendte plastikflasker. Tasken er designet med unikke separate rum, der gør, at man kan adskille varerne, så de skrøbelige varer ikke bliver mast og ødelagt på vejen hjem. Det kan f.eks. være varer som æg, krydderurter, makroner, tomater og chips.

Udover de to praktiske separate rum i siderne samt det store rum i midten, er der yderligere fire små rum, der kan anvendes til blandt andet nøgler og pung. En skøn og praktisk taske med mange rum.

SE HVAD VORES KUNDER SIGER OM INDKØBSTASKEN:

“Jeg er blevet helt afhængig af min nye indkøbstaske – det er min absolutte favorit taske”, “Elegant, funktionel og rummelig indkøbstaske”, “Total favoritshoppetaske”, “Flot og smart indkøbstaske”, “Indkøbstasken er super rummelig”, “Super lækker indkøbstaske med indvendige lommer”, “Indkøbstasken er virkelig anvendelig og meget rummelig”, “Kvaliteten er i top”.

Så dejligt med alle disse skønne tilbagemeldinger på vores indkøbstaske, som er den første model i CPHBAGS-serien. Det var et konkret behov for en mere praktisk indkøbstaske, der fødte idéen til en taske med flere rum. At vi også kunne få produceret et så flot materiale af genbrugte plastflasker, gør indkøbstasken bæredygtig i mere end en forstand.

En flot, funktionel taske til indkøb i høj kvalitet, som giver daglig glæde på indkøbsturen.

 

Praktisk info om tasken:

  • Farve: sort
  • Højde: 36 cm
  • Bredde top: 56 cm
  • Dybde: 26 cm
  • Materiale: quilt, 98% RPET (genbrugte plastikflasker)
  • Vaskeguide: håndvask 30 grader, hængetørre

Leveringstid: 2-5 hverdage. Du får fri fragt ved ordrer over 499 kr. Du kan returnere din ved at sende den retur med posten indenfor 30 dage fra pakken er ankommet.

Relaterede varer