1-3 hverdages levering
Fri fragt fra 499,-
5 stjerner på Trustpilot
Previous slide
Next slide

Booster boks uden parfume

150,00 kr.

Levering & retur
Betalingsmuligheder
Kategorier ,

BOOSTER boks uden parfume

3 styk FACIAL SHEET MASK 25ml (0.9 oz)

3 pack BOOSTER BOX uden parfume

Lantz Copenhagen har udviklet deres helt egen Booster serie. Serien består af 4 forskellige masker, med hver deres fokus, og potentiale. Til fælles for dem alle er, at de kan anvendes alene, eller sammen med vore LED-lysmaske. Lantz Copenhagen har udviklet disse Booster med højt indhold af aktive ingredienser for allerbedste resultater. Hver enkel Booster indeholder 2 ampoul koncentrat. Anvend din favorit Booster minimum 1-2 gange om måneden, for bedste resultat.

Nu får du muligheden for, at prøve 3 forskellige BOOSTERE i denne box.

Firming Booster Hver dag udsættes huden for miljøbelastninger, der gør, at huden bliver mat, tør, irriteret og uren. Hudens behov for,  at bevare sin sunde og ungdommelige glød stimuleres af denne celleopbyggende Booster. Firming Booster er en super blanding af Niacinamid, BHA (salicylsyre) og Retinol, for, at give huden et kraftfuldt koncentrat, der hjælper med at eliminere de skadelige virkninger af forurening. Firming Booster forbedrer hudens evne til at regenerere og revitalisere sig.

RESTORE l REVITALIZE DETOX

TIP! Velegnet til LED lysterapi – blåt lys.

 

Glow Booster er udviklet til, at hjælpe med at opnå en sund og ungdommelig hud. Vitamin C, Retinol og Ferulic Acid er kombineret for, at skabe en perfekt glød, og forbedrer hudens kvalitet. Disse ingredienser er potente antioxidanter, der beskytter huden mod skader, hjælper mod for tidlig aldring.

ANTIOXIDANT l ANTI-AGE GLOW

TIP! Velegnet til LED lysterapi – Gult lys.

 

Moisture Booster gør huden uimodståelig blød, glat og sprudlende. Det er et kraftcenter af fugtforstærkende vidundere fra hyaluron syre, glykol syre og aloe vera. Disse ingredienser er med til at tricke huden. Boosteren øger produktionen af ​​kollagen og elastin, der gør huden fyldig og smidig. Den giver huden den optimale fugt og hydrering, der gør den blød og strålende.

STIMULATES l SOOTHING MOISTURIZING

TIP! Velegnet til LED lysterapi – rødt lys.

 

Fremgangsmåde:

  1. Rens ansigtet.
  2. Tag masken ud af pakken
  3. Lig masken på ansigtet, og lad den virke i 20-30 minutter.
  4. Fjern masken forsigtig fra ansigtet. Overskydende serum kan smøres ud på hals og bryst.

Advarsel: Opbevares tørt og køligt, og væk fra sollys. Undgå direkte kontakt med øjne og mund. Hvis irritation opstår, stop med at bruge masken med det samme.

Skal opbevares væk fra børn.

Holdbarhed:  3 ÅR

Er du i tvivl om, hvilken Booster du skal anvende, så kontakt Camilla på mail: info@lantzcph.com, for gode råd og vejledning, eller prøv vores Booster pakke med 3 forskellige sheet masker. Man må godt have mere end én favorit 😉

 

 

Shop efter brand

Nyheder

Gavekort

Makeup

Øjenskygge

Mascara

Læber

Foundation

Negle

Tilbehør & børster

Se alle

Hudpleje

Kropspleje

Håndpleje

Ansigtspleje

Fodpleje

Solcreme

Se alle

Delikatesser

Vingummi

Lakrids

Karameller

Chokolade

Bolcher

Julekalendere

Se alle

Bolig

Til køkkenet

Pynteting

Håndsæbe

Glas & krus

Duftlys

Duftfriskere

Se alle