1-3 hverdages levering
Fri fragt fra 499,-
4,5 stjerner på Trustpilot
Previous slide
Next slide

Ansigts- og hals lyspen

699,00 kr.

Levering & retur
Betalingsmuligheder

Face & Neck Massager // Ansigts- og hals lyspen

Lantz Copenhagen arbejder med hudpleje, der i samspil med lysterapi skaber dybdegående og langsigtede resultater.

Lantz Copenhagen har produceret dette lysapparat med vibration og 3 farver lys. Det kan anvendes i ansigtet og på halsen, og vi anvender ansigtsyoga teknikker i brugen af lysapparatet, for at optimere effekten og resultaterne. Se mere om retning på tegning/billede side 8.

Funktion:

Massagehovedet er specielt designet til ansigt og hals. Massagehovedet er for stort til øjenomgivelser, men kan lave lette løft af bryn.

Strømlinet design, der passer ergonomisk til hudens overflade, hjælper med at levere energi til hver cm af hudens overflade.

Massagehovedet opvarmes til 42 grader, inkludere 3 farver lys.  Grøn, rød, blå farve lys-massage.

Fordele:

Forbedrer cirkulationen og fremmer stofskiftet, detoxer huden, forsinker hudens ældning, reducerer ansigts- og halslinjerne, færre hævelser, virker afslappende, og genopretter hudens elasticitet.

Ansigts- og hals lyspen indeholder tre lys: grønt lys, rødt lys og blåt lys. Alle anvender intelligent vibrationsenergi-teknologi. Når du har valgt lysfarve/program, starter vibrationen, når massagehovedet rører huden.

Grønt lys og vibration

Grønt lys kan øge cellemetabolismen. (Cellemetabolisme er summen af de processer der foregår i en celle, og som opretholder liv i cellen). Samtidig optimeres mikrocirkulationen i vævet og tvinger blodcirkulationen helt op i hudoverfladen, for at efterlade den blødere, glattere og mere smidig på hudoverfladen. Grønt lys afhjælper hævelser og ophobninger. Afslutningsvis har resultater vist at effekten af det grønne lys efterlader huden mere udglattet og afbalanceret.

Rødt lys, vibration og varme

Rødt lys kan øge cellernes vitalitet, fremskynde blodcirkulationen, fremme væksten af ​​fibroblast og kollagen. Rødt lys har tydelige effekter på at udglatte fine linjer og rynker, opstramme huden, reducere melanin og ar.

Blåt lys, vibration og EMS

Blåt lys er det koldeste lys, kan fremme syntesen af ​​kollagen, aktivere huden, forbedre cirkulationen, opstramme løs hud, og indsnævre porer. Blåt lys bidrager i høj grad til at forbedre fedtet, og følsom hud.

Vejledning:

 1. Dit ansigt skal være rengjort inden du påbegynder behandlingen.
 2. Påfør let absorberende hudplejeprodukt, gerne ansigtsserum, let absorberende gel, eller ansigtsolie jævnt på ansigt og hals. ALTID uden parfume.
 3. Når maskinen er tændt, tager du hånden omkring sanse ringen, og massagehovedet vil vibrere når det får kontakt med huden.
 4. Vælg det program der matcher dine personlige behov. Arbejd altid massage hovedet opad eller udad. Følg pilene på side 8 i manual, eller se billedet.
 5. Har du valgt at købe 2 maskiner arbejder du med dem synkront.

Om produktet:

 1. Produktet oplades med USB-kabel. Når strømmen er lav, tager det omkring 2 timer at oplade til fuld strøm, derefter kan den bruges uafbrudt i 4-8 timer.
 2. Produktet blinker rødt lys under opladning, og grønt lys når den er fuld opladt.
 3. Produktet slukkes automatisk, hvis den ikke er brugt i mere end 3 minutter.
 4. Brug ikke dette produkt under opladning.
 5. Husk at tag beskyttelseshætte af inden brug.

Advarsel:

 1. Produkter har funktionen opvarmning, på omkring 42 grader. Hver hud har en lille forskel i temperaturopfattelse, nogle mennesker kan føle sig varme, og andre ubesværet. Efter at have påført ansigtsolie eller -serum på huden, vil produktet automatisk justere til din mest behagelige temperatur.
 2. Hvis du føler dig utilpas under brugen, eller din hud fremstår unormal, skal du straks stoppe med at bruge produktet, fortsætter ubehag, konsultér straks en læge.
 3. Produktet er ikke vandtæt, og må ikke placeres i vand.
 4. Anbring venligst produktet på et tørt og ventileret sted, væk fra direkte sollys og sørg for, at der ikke er ætsende kemikalier i nærheden.
 5. Rengør produktet efter hver brug.
 6. Ved rengøring af produktet skal du bruge en fleece / mikro-fiberklud af høj kvalitet.
 7. Tag venligst den rigtige mængde hudplejeprodukt. Ved overdreven brug af hudplejeprodukt kan huden ikke absorbere det fuldt ud, og der er mulighed for, at overskydende hudplejeprodukt trænger ind i produktet og beskadiger det.
 8. Opbevares utilgængeligt for små børn.

Produktanmeldelser

Shop efter brand

Nyheder

Gavekort

Makeup

Øjenskygge

Mascara

Læber

Foundation

Negle

Tilbehør & børster

Se alle

Hudpleje

Kropspleje

Håndpleje

Ansigtspleje

Fodpleje

Solcreme

Se alle

Delikatesser

Vingummi

Lakrids

Karameller

Chokolade

Bolcher

Julekalendere

Se alle

Bolig

Til køkkenet

Pynteting

Håndsæbe

Glas & krus

Duftlys

Duftfriskere

Se alle